naime hocu da prodam plocu ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 i procesor PHENOM II X4 965 C3, pa sam hteo da vidim koliko to vredi realno otprilike, ploca i procesor su stari oko 2 meseca sa 3 godine garancije, sve je u full pakovanju, fiskalni i garancija se podrazumevaju,
Ploca nova 17000 bila pre 2meseca u emmi processor nov 8700
:: za jos vise novca nego sto je kolega iznad naveo, po mom misljenj :: :: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V :: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU :: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR :: ASUS Sabertooth 990FX R2. :: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID :: Cooler Master GX 55 :: ::
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav, :: :: naime hocu da prodam plocu ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 i procesor PHENOM II X4 965 C3, pa sam hteo da vidim koliko to vredi realno otprilike, ploca i procesor su stari oko 2 meseca sa 3 godine garancije, sve je u full pakovanju, fiskalni i garancija se podrazumevaju :: :: Unapred zahvalan, ::
:: 90-95e ploca, 70e cpu. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Pozdrav, :: :: :: :: naime hocu da prodam plocu ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 i procesor PHENOM II X4 965 C3, pa sam hteo da vidim koliko to vredi realno otprilike, ploca i procesor su stari oko 2 meseca sa 3 godine garancije, sve je u full pakovanju, fiskalni i garancija se podrazumevaju :: :: :: :: Unapred zahvalan, :: ::
Kolika doplata treba da bude za i5 3570k + msi z77a-g45
:: Pozdrav, :: :: naime hocu da prodam plocu ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 i procesor PHENOM II X4 965 C3, pa sam hteo da vidim koliko to vredi realno otprilike, ploca i procesor su stari oko 2 meseca sa 3 godine garancije, sve je u full pakovanju, fiskalni i garancija se podrazumevaju :: :: Unapred zahvalan, ::
Vec za 110-120e imas da bolju plojku od Sabertooth.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Da nije malo ?: :: :: :: 90-95e ploca, 70e cpu. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav, :: :: :: :: :: :: naime hocu da prodam plocu ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 i procesor PHENOM II X4 965 C3, pa sam hteo da vidim koliko to vredi realno otprilike, ploca i procesor su stari oko 2 meseca sa 3 godine garancije, sve je u full pakovanju, fiskalni i garancija se podrazumevaju :: :: :: :: :: :: Unapred zahvalan, :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.