Da li neko moze da mi preko privatne poruke (da ne bude reklama) posalje adresu servisa za kompjutere u Beogradu u kojem ce moci da mi skinu sifru na BIOS-u. U pitanju je desktop racunar FujitsuSiemens Esprimo E7935. Probao sam sa vadjenjem baterije, ali nije uspelo. Postoje neke sifre za resetovanje Esprimo racunara, ali one vaze samo za laptop-ove. Nisam uspeo da nadjem dzamper za resetovanje BIOS-a. Izgubio sam zivce, pa zato hocu da mi to neko profesionalno uradi.
AWARD BIOS AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet, %øåñòü ïpîáåëîâ%, %äåâÿòü ïpîáåëîâ%
AMI BIOS AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder Other passwords you may try (for AMI/AWARD or other BIOSes) LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj
Zahvaljujem se na pomoci. Sa programom cmospwd_win sam obrisao kompletan CMOS. Sve je obrisano, ali i dalje trazi password. Probao sam neke default sifre, ali ne funkcionisu. Zato sam mislio da nadjem nekog servisera koji ce mi to srediti.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.