AMD fx8350. 8 jezgara / 8 threadova, 4 ghz ! zvuci neverovatno,procesor koji ce oboriti sve testove...ili mozda izgubiti od procesora koji su 4 jezgra / 4 threada i ~3.3-3.4 ghz a koji kao i amd idu lagano na 4.5 + Ghz...
Aj idi vidi dal sam u kupatilu... Odavno si se prosuo pričom da li si u centru ili negde bliže... Nek je moja nabijača ili imam četvoro dece ili sam sad uložio 1400 evra...
I koliko to jedan fanboy moze da trpi dk ne pukne? Jedan dan AMD gpu drugi dan AMD cpu, pa sve ima svoje granice! Da nije ovog opsesivno kompulzivnog Milunke ne znam sta bi me veceras ovako lepo nasmejalo? Sad ce da krenu teme da se otvaraju, na svaka pola sata...
Kad se pojavi igra u kojoj ce biti bitno i praviti razliku izmedju secka/ne secka, odavno ih niko nece vise kupovati. Za sve ostalo tu je cinebench.
U zivotu ne bih bacio pare na mid/top intel da se na njemu igram, posebno sada kada future proofing i ne postoji vise jer se socketi i platforme menjaju svakih 6 meseci. Sta ce mi cpu koji nikad necu moci da oznojim,a i kada se konacno zaznoji bice vreme da se menja komplet.
Ja sam se sit ismejao na tvoju temu... S`obzirom da ima 2 stranice pune amd fanova, moro sam da otvorim novu .D da otvorim ljudima oci .D
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: :: I koliko to jedan fanboy moze da trpi dk ne pukne :: Jedan dan AMD gpu drugi dan AMD cpu, pa sve ima svoje granice :: Da nije ovog opsesivno kompulzivnog Milunke ne znam sta bi me veceras ovako lepo nasmejalo? :: Sad ce da krenu teme da se otvaraju, na svaka pola sata.. :: ::
Dzabe sve to kada i dalje je min 30% slabiji od intela, cela firma se raspala a ljudi prebegli u nvidia/intel... kad se lepo vrate na pravi put i radeon vrate kompaniji ATI, onda ce biti prava stvar i da rade samo procesore, do tada su izgubili trku u svemu...cuj ti oni predstave procesor koji nemoze ni da bude bolji od procesora starog 3 godine, hit.
Ja sam za ovo znao i ranije,ne mislim na klip nego na razliku u performansama. Jebi ga,ljudi vole AMD sta da radis,ponekad mi bude zao sto ne mogu da dobiju nesto brze kad su vec toliko lojalni fanovi.AMD se bas posteno uglavio u g.Da se bar malo mrdnu pa da budu konkurentniji ,cene ce biti zdravije.. Inace najzalosnije mi je sto guse toliko grafike,jako slab ipc ,i velika disipacija..A sve kad svedes ,dobra ploca,memorija bla..bla..malte ne te Intel izadje povoljnije a osetno brze.. Kao sto rekoh ljudi vole AMD i ne vidim nista tu ruzno,nisu oni krivi ali bar da dobiju nesto zauzvrat kad su vec bas toliko strastveni ,ovako mucenje..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.