Kad dodjem bas cu da probam kuci, zanimam me moj fx 6300 koliko ce % da bude slabiji od bilo kog i5 bez K oznake u testu sa svim jezgrima , ne samo jednim, jer je razlika ceni samo 70e. (dobijes solidnu plocu gratis)
U principu radio sam video obradu malo zahtevniju na mom bio je OC na 3.4Ghz protiv Phenoma 965BE isto na 3.4Ghz i Phenom je zavrsio obradu za 3h 36min dok ovaj moj krsh za 7h 15min.....
@Sky: specijalno, AMD-optimized izdanje ce nositi naziv (u prevodu):
11.01.2013. 19:14
status: user broj poruka: 10998
Crvenkapicina vrela rupa. TU ce ti trebati VECI (crveni procesor, da bi stigao pentijuma 4)...
@Saxija: sta se zalis - koliko para, toliko muzike. Tvoj rezultat dobro oslikava situaciju ``na terenu` (evo ti poredjenja u PassMark-u, kao analogija - B970 ima CETIRI puta manje poena od 2600K). To ti je to - nije test komedija nego je komedija taj CPU (iako Intel-ov)...
:: Crvenkapicina vrela rupa. TU ce ti trebati VECI (crveni procesor, da bi stigao pentijuma 4).. :: :: :: @Saxija: sta se zalis - koliko pa5ra, toliko muzike. Tvoj rezultat dobro oslikava situaciju ``na terenu` (evo ti poredjenja u PassMark-u, kao analogija - B970 ima CETIRI puta manje poena od 2600K). To ti je to - nije test komedija nego je komedija taj CPU (iako Intel-ov)...
Re: Pa ne bi trebalo, ali...mozda CPU jednostavno ne moze da istera
11.01.2013. 19:30
status: user broj poruka: 4016
pa to ti kazem, nije meni krajnji rezultat problematican, svestan sam koji je procesor ali mi definitivno nije jasno kako radi, evo ti Gliga koji ima koliko vidim 2500k na 4.4 pa mu skor multi samo 300 bodova veci od single, nesto debelo smrdi ovde, zato kazem komedija, izgleda da mu je lose odradjena parfor petlja.
:: u multiju ono sto bi trebalo da istera. Pregrevanje, neoptimizovan win, problematican BIOS mat. ploce... sta ga znam.. :: :: Eve ti poredjenje u PassMark -u (B970 se jedva vidi na toj listi).. :: http://goo.gl/LT9V ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.