Svejedno, kod nas ga 99% nece biti. Posto nase trziste svi se jelte grabe za kulere od 250e sigurno, a inace najprodavanije konfiguracije koje su 90% trzista IT trzista kod nas maximalno kostaju od 35 do 40 000...
@Dex: al` s` druge strane, ``otvaramo`` se ka zapadnom trzistu, zar neeeeeeee
11.01.2013. 11:10
status: user broj poruka: 10998
eeeeeee ( naglasavm ``e`` da bi me culi dinkic pedeve-ovic i bratija, koja nam mase, evo, ima nekoliko godina paypalovima, gejparadama, skupstinadama, protiv-opadanja-kose pomadama...)...
Pak bumo platili onima prijeko, neeee? Izravni prijenos novca i dobara, neeeee??? Pak se buju ljutili vinvinovci i ostali zgubidani kaj cesajo muda po vascijeli dan, neeeeeeeee??? A da iscejo zasluzbu, to pak ne propuscaju, neeeee??? Eto im njiva sa kojih su pobegli - zaparlozile se... Ili to ili da prodaju so, secer i brasno...za bolje NISU (implicitno, to i sami priznaju - sta mislite odakle one zimske gume za automobile i perioda-tamponi koje su poceli da prodaju prosle godine?)!
Jbg, ja imam cpu cooler koji ma 400rpm drzi phenom 910 u idle na 25c i u load na nekih 50 posle 1h drndanja video materijala, i pritom je totalno silent i ne kosta 250e... Na 1800rpm je previse glasan ali hladi razvaljuje zato je meni preko zalman kontrolera namesten nantih 400rpm i dosta :-)... Tolika mi je tisina u kompu bila da sam morao i hdd da izbacim :-)
Vrati se 5 godina unazad, nekada za 250e mogao si samo tetris da igras, sad zahvaljujuci amd-u moze dete pristojno da se igra i za tih 250-300
:: Svejedno, kod nas ga 99% nece biti. :: Posto nase trziste svi se jelte grabe za kulere od 250e sigurno, :: a inace najprodavanije konfiguracije koje su 90% trzista IT trzista kod nas maximalno kostaju od 35 do 40 000.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Slazem se da sad moze sa male pare da se sklopi fin racunar za igre za recimo 40 000 din, AMD je zasluzan za deo toga, slazem se, ali su vise developeri koji prave igre 5-6 godina za iste konzole koje stoje u mestu. Ako se igre lepo optimizuju kao max 3 de bi nam kraj bio...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.