Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Intel Ivy Bridge-E – 3rd Generation HEDT Platform.
STRANA 1 OD 1
tortojed Intel Ivy Bridge-E – 3rd Generation HEDT Platform. 04.01.2013. 23:33 T51126

status: user
broj poruka: 10998
Ivy Bridge E - jos jedno izdanje vrhunskih desktop procesora u LGA 2011 podnozju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 05.01.2013. 00:03 #466098

broj poruka: 18472
Samo recenica bez linka? :)
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20120801230642_Intel_to_Release_Next_Generation_High_End_Ivy_Bridge_E_Chips_in_Q3_2013_Slide.html
Sad pogledah roadmap ,Haswell nece biti u izvedbi dve platforme vec samo za Premium 1150 LGA.
Ja cu definitivno da ostanem na LGA 2011 kako dolikuje na duze staze..Ubacicu eventualno Sandy-E ,nadam se da ce se bolje i OC-ovati pa da potrazim i 5.0 Ghz za svaki dan bio bi prezadovoljan.

Ne vredi pratiti trend pogotovu ako nemas nista od toga ,danas je entuzijazam izuzetno skup.
Treba sastaviti dobro i korisno..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Mortificat Re: ... 05.01.2013. 00:09 #466101

broj poruka: 3519
Misliš Ivy-E? Nećeš imati razlog: `That said, hardly any brand-new platform features will be introduced along with the IVB-E`.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share

:: Samo recenica bez linka? :
:: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20120801230642_Intel_to_Release_Next_Generation_High_End_Ivy_Bridge_E_Chips_in_Q3_2013_Slide.htm
:: Sad pogledah roadmap ,Haswell nece biti u izvedbi dve platforme vec samo za Premium 1150 LGA
:: Ja cu definitivno da ostanem na LGA 2011 kako dolikuje na duze staze..Ubacicu eventualno Sandy-E ,nadam se da ce se bolje i OC-ovati pa da potrazim i 5.0 Ghz za svaki dan bio bi prezadovoljan
::
:: Ne vredi pratiti trend pogotovu ako nemas nista od toga ,danas je entuzijazam izuzetno skup
:: Treba sastaviti dobro i korisno.
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
mixer93 E... 05.01.2013. 00:11 #466102

broj poruka: 4187
Al fora je REALNO... Kad se postuju INTEL vesti, niko ne komentarise, ali kada su u pitanju AMD vesti svi su tu i troluju.
Kako vas nije sramota fanbojevi! :D

Mortificat Edit 05.01.2013. 00:14 #466103

Osim u server segmentu, gde je potrošnja značajan faktor.

:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
SkyFire Morti . 05.01.2013. 00:16 #466104

Pa sta sam pogresno napisao? Sandy Bridge E i njegov upscaling je Ivy Bridge E koji ce se proizvoditi u 22nm.
Znaci odredjeni napredak u performansama ce da bude.To je sve na LGA 2011~!Meni odgovara bar da se osvezim,ako nista bar ce mi savest biti cista :D

@Mixer
To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg.
Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam.
Mene samo nervira kad pocnu da mrace i pljuju druge zbog hardvera a ne mora niko da voli ni Intel ni nV ni AMD ni Matrox,Sony i sta ti ja znam samo da se ljudi postuju!

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Mortificat Re: Morti . 05.01.2013. 00:20 #466105

Pa ovo matori: `Ubacicu eventualno Sandy-E ,nadam se da ce se bolje i OC-ovati pa da potrazim i 5.0 Ghz za svaki dan bio bi prezadovoljan.`

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:: Pa sta sam pogresno napisao? Sandy Bridge E i njegov upscaling je Ivy Bridge E koji ce se proizvoditi u 22nm
:: Znaci odredjeni napredak u performansama ce da bude.To je sve na LGA 2011~!Meni odgovara bar da se osvezim,ako nista bar ce mi savest biti cista :
:: @Mixe
:: To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg
:: Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam
:: Mene samo nervira kad pocnu da mrace i pljuju druge zbog hardvera a ne mora niko da voli ni Intel ni nV ni AMD ni Matrox,Sony i sta ti ja znam samo da se ljudi postuju
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire ... 05.01.2013. 00:21 #466106

Nisam video
Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy

Mortificat Re: ... 05.01.2013. 00:27 #466107

Nisam kume, kume mi :)

:: Nisam video
:: Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy
SkyFire Re: Re: ... 05.01.2013. 00:32 #466109

Samo se ti kuni ,ima kuma da ti nastrada

:: Nisam kume, kume mi :
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: Nisam video
:: :: Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy
:: ::
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mortificat Re: Re: Re: ... 05.01.2013. 00:39 #466110

Ej bre, nemoj više da spamuješ

:: Samo se ti kuni ,ima kuma da ti nastrada
:: :: Nisam kume, kume mi :
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: :: Nisam video
:: :: :: Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy
:: :: ::
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Re: Re: Re: Re: ...Zaista neozbiljno! 05.01.2013. 00:41 #466111

Zbog takvih kao ti forum propada.Siris negativnu energiju.Treba te odstraniti

:: Ej bre, nemoj više da spamuješ
:: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: Samo se ti kuni ,ima kuma da ti nastrada
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: :: Nisam kume, kume mi :
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: :: :: Nisam video
:: :: :: :: Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy
:: :: :: ::
:: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: ...Zaista neozbiljno! 05.01.2013. 00:46 #466112

U pravu si. Povući ću se sa foruma, ali za svaki slučaj ću zahtevati permanentni ban, kako ne bih došao u konflikt sa sopstvenim iskazima. Možda bih trebao temu za srećan put d` otvorim?

:: Zbog takvih kao ti forum propada.Siris negativnu energiju.Treba te odstraniti
:: :: Ej bre, nemoj više da spamuješ
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: :: Samo se ti kuni ,ima kuma da ti nastrada
:: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: :: :: Nisam kume, kume mi :
:: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=So6EZU4WjaA&feature=share
:: :: :: :: :: Nisam video
:: :: :: :: :: Nasao si mene da zajebavas,em sam gladan em pospan i ne vidim da sam napisao Sandy umesto Ivy
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire Ipak cu biti fin.. 05.01.2013. 01:01 #466115

Pa necu ici na citat jer je ruzno za oci..
Ne znam,mnogi su se oprastali,suze ronili,trazili utehu,rame za plakanje .
Kapiram da je to sad In.Ako ces da pratis trendove ispisi i ti koju recenicu i pusti koju suzu a mi cemo da ti govorimo,nemoj...nemoj..bice sve u redu..nemoj da ides... ali ti ces da odes i vratices se kao i svi ostali sto se vracaju ali cemo za razliku od drugih tebi da napravimo docek..Posto cemo da ti napravimo ispracaj ,sad ces imati povracaj pa mozes i lepo da se ispovracas u duhu teme.
Inace temu cemo da nazovemo `Vratia se Šime`

tortojed Omaklo mi se... 05.01.2013. 02:18 #466124

broj poruka: 10998
http://goo.gl/dtv38

@mixer: ali fora je REALNO - AMD je troll sam po sebi...(zli Deka-Gargamel, zapravo)...
MaliAbner Re: Morti . 05.01.2013. 06:11 #466136

broj poruka: 7769
Pazi ovakav tvoj odgovor prelazi granice dobrog ukusa...

A debelo zalazi u snobizam...

A sta tek reci za strumfetu !!!

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa sta sam pogresno napisao? Sandy Bridge E i njegov upscaling je Ivy Bridge E koji ce se proizvoditi u 22nm
:: Znaci odredjeni napredak u performansama ce da bude.To je sve na LGA 2011~!Meni odgovara bar da se osvezim,ako nista bar ce mi savest biti cista :
:: @Mixe
:: To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg
:: Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam
:: Mene samo nervira kad pocnu da mrace i pljuju druge zbog hardvera a ne mora niko da voli ni Intel ni nV ni AMD ni Matrox,Sony i sta ti ja znam samo da se ljudi postuju
Blueberry Lepo, lepo. 05.01.2013. 14:59 #466197

broj poruka: 1272

Moze i Sandy, ko ima x79 i dobar budzet.

`I7 3980X, return of the champ? `
SkyFire Re: Re: Morti . 05.01.2013. 17:36 #466224

Realno ti ukus nikad nisi ni imao a jedan si od cestih korisnika koji voli da ujede,potceni,ponizi ,uvredi na razne nacine..
Krenuvsi od hardvera preko polozaja u kom se nalazis koji vrlo cesto istices pljuvajuci sve ostale i zemlju i poreklo itd..
Na tvom mestu bih se zaista zapitao sta je snobizam jel ocigledno uopste i ne znas sta znaci niti kako se ispoljava!
Ovo sto sam ja istakao u drugom pasusu je realno stanje stvari a ti sledeci put ako vec tezis da pricas bar sacekaj pa repliciraj kao covek sa razlogom a ne da trosis reci uzalud!

Jesi ti nekad cuo za izreku `U cutuanju je mudrost` ?!

:: Pazi ovakav tvoj odgovor prelazi granice dobrog ukusa..
:: A debelo zalazi u snobizam..
:: A sta tek reci za strumfetu !!
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Pa sta sam pogresno napisao? Sandy Bridge E i njegov upscaling je Ivy Bridge E koji ce se proizvoditi u 22nm
:: :: Znaci odredjeni napredak u performansama ce da bude.To je sve na LGA 2011~!Meni odgovara bar da se osvezim,ako nista bar ce mi savest biti cista :
:: :: @Mixe
:: :: To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg
:: :: Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam
:: :: Mene samo nervira kad pocnu da mrace i pljuju druge zbog hardvera a ne mora niko da voli ni Intel ni nV ni AMD ni Matrox,Sony i sta ti ja znam samo da se ljudi postuju
MaliAbner Re: Re: Re: Morti . 06.01.2013. 01:29 #466346

Ma sta mi naprica...

O ukusima ne treba raspravljati, pogotovu kad se neko lepi za sljastece stvari ko svraka, vecina to zove kicherica...

Nemoj ti sad da sitno politicarski izvrces tudje reci, nisam ja naveo:
`To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg.
Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam.`

Imam pet racunara i spremam se da kupim jos jedan koji ce biti adekvatan za posao kojim se bavim i koji ce biti moje novo sredstvno za dalje pravljenje pare i nece sluziti za puvanje po forumima... i naravno necu imati u potpisu ono legendarno `...CM Stacker 832 i ostala cuda`

Toliko o snobizmu...

Sebe verovatno vidis kao Don Kihot-a u borbi protiv AMDeke a u korist vrhunskog (nedostiznog) kvaliteta a tu ti je i onaj tvoj Sanca sto ti na redovnoj bazi Pase...

Ah da na tvoju besedu o poreklu i srbiji... ej bre, ti `klempavi muzicaru` prestani da mesas babe i zabe, sport i politiku... posto sam ti skrenuo paznju da snobizam nije popularan ti spominjes moje kritike negativnih pojava u mom narodu i mojoj otadzbini... jer onaj koji kritikuje nije negativac kao sto ni onaj koji velica te iste pojave nije svetac... jednostavno populizam me nikad nije interesovao jer i to vidim kao vrstu snobizma...

Ako nista drugo ja sam se uvek u mejlu kojim sam odgovarao na tvoje posipanje pepelom potpisao punim imenom i prezimenom a ne Mickey Mouse i slicno kao vec ti cinis...

I da ne zaboravim ona koju si stavio pod navodnike se vise odnosi na tebe no na sve ostale na ovom forumu ALI zajedno...

:: Realno ti ukus nikad nisi ni imao a jedan si od cestih korisnika koji voli da ujede,potceni,ponizi ,uvredi na razne nacine.
:: Krenuvsi od hardvera preko polozaja u kom se nalazis koji vrlo cesto istices pljuvajuci sve ostale i zemlju i poreklo itd.
:: Na tvom mestu bih se zaista zapitao sta je snobizam jel ocigledno uopste i ne znas sta znaci niti kako se ispoljava
:: Ovo sto sam ja istakao u drugom pasusu je realno stanje stvari a ti sledeci put ako vec tezis da pricas bar sacekaj pa repliciraj kao covek sa razlogom a ne da trosis reci uzalud
:: Jesi ti nekad cuo za izreku `U cutuanju je mudrost` ?
:: :: Pazi ovakav tvoj odgovor prelazi granice dobrog ukusa..
:: :: A debelo zalazi u snobizam..
:: :: A sta tek reci za strumfetu !!
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: Pa sta sam pogresno napisao? Sandy Bridge E i njegov upscaling je Ivy Bridge E koji ce se proizvoditi u 22nm
:: :: :: Znaci odredjeni napredak u performansama ce da bude.To je sve na LGA 2011~!Meni odgovara bar da se osvezim,ako nista bar ce mi savest biti cista :
:: :: :: @Mixe
:: :: :: To je sve zbog para,Intel je daleko napredniji ali je i skup i nedostizan.Stvara se odredjen jaz a to vecina ne moze da kontrilise pa to malo prelazi i u patologiju sto opet podstice i mrznju a `obozavanje` onog slabijeg
:: :: :: Valjda je narodu uteha u svemu tome sta znam
:: :: :: Mene samo nervira kad pocnu da mrace i pljuju druge zbog hardvera a ne mora niko da voli ni Intel ni nV ni AMD ni Matrox,Sony i sta ti ja znam samo da se ljudi postuju
SkyFire Kao sto rekoh.. 06.01.2013. 01:40 #466352

Od tebe se ne ocekuje nista bolje..

Kao sto vidis ovo je prvi put da ti se obratim posle toliko vremena iz razloga jer sam postovao tvoj stav razmisljanje i nisam hteo da se upustam u polemiku.Citirao si me,uvredio,dobio si odgovor!
Niko te nije tukao po usima da dodjes i nekog vredjas,osudjujes .

Ako si se pronasao u mom postu a ne vidim zasto (posto potenciras da si finansijski imucan) onda ne znam sta je problem.Mozda izigravas laznog patriotu obzirom da ti svaka recenica pocinje `Kod mene u Maleziji` itd..
Ti si covece izgubio identitet.Pljujes po zemlji i po svemu srpskom!Najlakse je ljude gledati sa visine pogotovu kad se dohvatis malo moci.

Potpis sluzi da se zna sta ko poseduje,to odavno postoji na svim naprednijim forumima u okviru opcije,ovde nazalost to nije moguce obzirom da takva funkcija ne postoji.
U svakom slucaju postoji tema gde su ljudi pokusavali da nadju alternativu da to izvedu!

Ostavi se demagogije,jednostavno si ovim postom dokazao sve ono sto sam naveo tj da ti nisi sposoban za normalnu konverzaciju i da ti se nivo svodi na prozivanje i vredjanje..Zbog cega?Zbog hardvera!Svaka cast!
Moral ,kultura je danas mislena imenica!

P.S.Ti da poznajes zemlju i nase ljude nebi se ni javljao!
Ja poznajem zato sam i dao objasnjenje!

MaliAbner Re: Kao sto rekoh.. 06.01.2013. 02:20 #466363

E pomalo je cudno da ne koristis ono jos legendarnije Muuuahahahaha... ili kako vecem bese...

Prvi si zacnuo ljude za pare, skrenuo sam ti paznju a ti si od svega napravio dramu...

Zackanje ne primecujes jer je to tvoj stil...

Bas kao i dramaturgija...

:: Od tebe se ne ocekuje nista bolje.
:: Kao sto vidis ovo je prvi put da ti se obratim posle toliko vremena iz razloga jer sam postovao tvoj stav razmisljanje i nisam hteo da se upustam u polemiku.Citirao si me,uvredio,dobio si odgovor
:: Niko te nije tukao po usima da dodjes i nekog vredjas,osudjujes
:: Ako si se pronasao u mom postu a ne vidim zasto (posto potenciras da si finansijski imucan) onda ne znam sta je problem.Mozda izigravas laznog patriotu obzirom da ti svaka recenica pocinje `Kod mene u Maleziji` itd.
:: Ti si covece izgubio identitet.Pljujes po zemlji i po svemu srpskom!Najlakse je ljude gledati sa visine pogotovu kad se dohvatis malo moci
:: Potpis sluzi da se zna sta ko poseduje,to odavno postoji na svim naprednijim forumima u okviru opcije,ovde nazalost to nije moguce obzirom da takva funkcija ne postoji
:: U svakom slucaju postoji tema gde su ljudi pokusavali da nadju alternativu da to izvedu
:: Ostavi se demagogije,jednostavno si ovim postom dokazao sve ono sto sam naveo tj da ti nisi sposoban za normalnu konverzaciju i da ti se nivo svodi na prozivanje i vredjanje..Zbog cega?Zbog hardvera!Svaka cast
:: Moral ,kultura je danas mislena imenica
:: P.S.Ti da poznajes zemlju i nase ljude nebi se ni javljao
:: Ja poznajem zato sam i dao objasnjenje
SkyFire Nisam nikog zacnuo vec je .. 06.01.2013. 02:27 #466368

Tuzno je sto ja mladji treba tebi daleko starijem da objasnjavam neke stvari!
Ja sam ukazao na to da je narod izrevoltriran,tuzan,gnevan zbog situacije u zemlji i ja to pokusavam da shvatim i ako ne opravdavam nikakvu vrstu zavisti i mrznje bez obzira ko je kako od nas prosao u zivotu i kako zivi .AMD i Intel su sporni u celoj toj prici,AMD je pristupacniji
a svi bi realno vozili Intel da mogu naravno..Ima onih koji vole AMD ,postujem i to..
Cinjenica je da se u Srbiji AMD vise voli i da je verovatno rasprostranjeniji a to je opet proporcionalno nasim standardima!

Poenta je da ne treba sebe dovesti u situaciju da stvoris odbojnost prema necem sto je manje dostupno a ono sto je u sklopu mogucnosti glorifikovati!Postujem i stav moje je najbolje jer ga ja imam to je ok..Mrznja jednostavno nije dopustiva!
Ok sad nije toliko skupa ni Sandy/Ivy platforma,tu je negde u rangu sa Vishera procesorima ali ranijih godina je bilo malo drugacije!

Dodji malo u Srbiju pa onda trazi mane i ukazuj na greske!!!Ucini nesto da ovoj zemlji bude bolje i nemoj cekati da se dogodi preokret sam od sebe pa ako se danas sutra desi da ova zemlja `procveta` onda ces da budes povratnik i izigravas velikog srbina!
Prijatelju ja isto znam mane svog naroda ali zivim u ovoj zemlji i dalje i stalo mi je do ove zemlje i ljudi i zao mi je kad vidim da nas neko ugnjetava ,unistava ,rastavlja,zavadja!
Zato nemoj meni pricati o parama i zemlji,narodu jer ja to osecam na svojoj kozi svaki dan!

P.S.Muahahah sluzi samo da se neki dovedu u red obzirom da je sistem takav kakav je odgovaras na istom nivou.Naravno ni to ne kapiras

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs