Pozdrav svima na forumu.Ovako nakon sto sam promenio plocu M4A88T-V EVO/USB3 za ovu iz potpisa i kako sam zameni kuciste R3 za R4(nema veze al dobro) i Win7 x64 za Win 8 x64 Pro nastaje problem sledece prirode...Desava se 2-3 puta u toku dana(kada je racunar non stop ukljucen) da se samo oboji ekran u jednu boju(crnu,plavu i sl) i da mora da se restartuje racunar.U event log-u imam sledecu gresku
Procesor testiran prime95 sat vremena sve ok kao i temp,ram testiran mem86+ isto sve ok kao i mem ok na ploci nema promena,vga testirana furmarkom i msi konbuster-om sve je kako treba,bios na ploci stavljen poslednji.masina je na deff nije OC.ram sam stavio na 1600 i na 1333 nema razlike kao i na 1.5V i na 1.65V.Hvala svima unapred na pomoci.PS.svakako ako ne nadjem neko resenje ne gine mi da idem sistemom eliminacije da menjam svaku komponentu al ako moram sta cu
PS.masina je iz potpisa
AMD Phenom II X6 1075T 3.0Ghz ASUS 990FX Sabertooth 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predator ATI 6850 Fractal Design Define R4+window@Seasonic 520GM Samsung 830 128GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitech Z906 5.1 Logitech MX Performa
da probaš da instaliraš 7-icu, pa da vidiš da li se isto ponaša. Sličnu situaciju sam imao na svom laptopu kada sam probao 8-icu. Instalirao sam sve drajvere, sve je prošlo kako treba, i onda krene plav ekran bez ikakve poruke, naravno, restart, onda obavezan sistem restore. Posle instalacije nekog dodatka, samo se restartovao, opet sistem restore... Dva dana sam izdržao, instalirao 7/64, i više nisam imao ni jedan problem.
jos uvek niko??da je tema AMD VS Intel ili ATI VS Nvidia tema bi imala jedno 50++ postova svakako za imam slobodan vikend pa cu naci malo vremena za testiranje al ako neko ima konkretan predlog neka postuje ovde.hvala
AMD Phenom II X6 1075T 3.0Ghz ASUS 990FX Sabertooth 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predator ATI 6850 Fractal Design Define R4+window@Seasonic 520GM Samsung 830 128GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitech Z906 5.1 Logitech MX Performa
Jer na Win 8 svi kukaju da pati od decijih bolesti, to sto si promenio plocu i kuciste, nema nikakve veze, to znas i sam. Ja sam rastavljao, menjao, sastavljao sve i svasta pa nikad problem nisam imao, a verujem ni ti (do sad). Instaliraj svez Win 7 prvo, lako cemo da ustanovimo posle sta je, ako je problem hardverske prirode, imas moj br pa cimaj ako zatreba.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.