Treba mi neka ploca, do 60 -70e za ovaj proc.. Nisam neki kloker ali ici ce verovatno na 4+ ghz.. Bitno mi je samo da ima konektore za ventilatore i kontrolu obrtaja koja se namesta u biosu.. Takodje mogucnost regulacije obrtaja cpu coolera, kao sto imam na trenutnom kompu, fazon silent, normal i turbo mode .. Hvala unapred..
I da bude pouzdana naravno, pozeljni su komentari korisnika istih, ako ih ima.. Nek je proklet Telekom Srbija
Temperature zavise od kulera, a na 4,5GHz i vise, ume da trosi prilicno, pa treba imati i neko solidno napajanje. Na stock kuler zaboravi. A bilo koji SSD ce ti raditi naravno, samo ce ti 64GB biti premalo.
ako ne igra vise od jedne igre, 64gb je i vise nego dovoljno. sve zavisi od korisnika do korisnika. ako neko hoce da ima instalirane 4 igre (po meni bezveze) njemu ce i 90gb biti malo.
nego ima li neka ploca za pomenuti procesor, ali da ima integrisanu graficku i da je mAtx a za slicne novce. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Temperature zavise od kulera, a na 4,5GHz i vise, ume da trosi prilicno, pa treba imati i neko solidno napajanje :: Na stock kuler zaboravi :: A bilo koji SSD ce ti raditi naravno, samo ce ti 64GB biti premalo :: ::
Ma ssd otom potom.. Napajanje je lc power lc6600gp2.3 i gtx 570 verovatno..Necu da ga klokujem preko 4ghz zbog napajanja... A mozda necu uopste dok ga ne promenim.. Hladjenje ce biti 212 EVO, ako bude moglo da stane u nzxt M59.....
Ja ispod 128gb ne bih,mada sto bi igrama punio ssd,cista glupost.
Meni bi recimo bio potreban ssd bar od 256gb ako bi tako gledali.Bf 3 25gb,Guild Wars 2 16(za sada),World of Tanks oko 10gb,Dota 2 oko 5 gb,Starcraft II 10 gb,Diablo 3 12gb i od single player trenutno rage 22gb.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pa ovaj je 95w a taj x4 je bio 125w verovatno.Cini mi se da je samo 940 bio 95w ako je i on.Tu vec imas prostora za oc.Druga stvar nemas potrebe ni da ga oc-ujes neces nista dobiti ni na ta 4,5ghz.A ako oces da se igras onda plati. Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Steelseries Sensei + Logitech g 105 Dell U2312HM Aerocool Strike X
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.