veceras mi se komp vise puta resetivao, otvorim ga a ono pukao jedan zub na ploci za koji se kaci kuler i isti visi. dobro da nije pao na graficku. da li neko ima tu plastiku viska za taj socket.ja sam iz panceva pa ako je neko u blizini bio bih zahvalan. inace ploca mi je jos u garanciji pa sta da radima? kucam sa telefona a je malo cudno.
Skoci do nekog obliznjeg servisa i trazi. Ima toga koliko hoces od 754, 939, am2,3 socketa. I kosta pakla cigareta:) Samo kako je uspelo da pukne, jer je izradjeno od jako tvrde plastike, hm, hm...Nikad mi se to nije desilo sa tim socketom, imao sam i neke stipaljke koje si morao nogama da zapnes da preklope....
Ili sacekaj, sigurno ima neko, a zivi u blizini...Mozda Dexter:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
sa 4 srafa je. Napominjem da nisam nista budzao, a kuler sam za 2godine skidao 4 puta zbog ciscenja. bio falican i crc. dobro da nije pao na graficku i nesto kratko spojio. cekam da li ce se neko javiti a sutra idem do nekog servisa.
Yes, yes, moja greska. Ma da, imas u servisima od crknutih koliko hoces. Evo ja imam jedno 10-ak ploca sa kojih mogu da skinem, ali ko ce da salje...Da smo blize, no problem:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
imao sam ja tih pucanja plastike dosta, desavalo se...
ako ti hitno treba komp, mozes da sredis, skini plastiku i sa unutrasnje strane izbusi tanku rupicu sa burgijom 1mm ili 1.5mm odmah na toj visini gde je ta kopca gde se kaci, i uvrni mali sraf da mozes da zakacis samo i drzace mnogo dugo tako, nema sanse da pukne...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.