furam X3 na toj Sabertooth ploci jer nemam love za nesto bolje sad, a napajanje ko napajanje sve ti je to isto misleci na ploce razlike u potrosnju nisu velike, kako god mislim da ce napajanje da gura sve to fino
AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 Cooler Master GX 550
ako neces SLI ili CF i neki tezi os pa ti treba ploca sa extra hladjenjem i extra naponska da to gura ,uzmi plocu sa 970 chip - setom jeftinije su i lepo ce da rade
ma jok,sta god da uradim,ili dobijem BSOD ili zamrzne win
:: Za memoriju, podigni napon na 1.65v i stavi je na 1600, radić :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: izmedju ostalog i smeta mi sto mem nece da radi n a 1600,i ne nije u planu niti OC niti SLI ili C :: :: :: ::
Pa prosta (moja) računica, zamenom ploče nećeš dobiti ništa od performansi, a potrošićeš pare.
:: :: lep predlog,samo sto bi mi za takvu egzibiciju trebalo doplate bar jos 25 crvenih a to trenutno nema :: :: :: 1. Ne menjaj ništ :: :: il :: :: 2. Prodaj MB i CPU i kupi i5 i neku Z77 ploč :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.