Pozdrav pc-ovci Imam jedan po malo cudan problem reklo bi se... Kada pustim kantericu i igram je na svakih 5-6 min. mi zakuca i zamrzne kako sliku tako i zvuk i to tako drzi 3-4 sekunde, i odmrzne posle toga? Onda nastavi potpuno normalno. Gledao sam temperature cpu-a i gpu-a i one su 45 odnosno 47 stepeni. Ja i dalje sumnjam na hard koji mi je u racunaru a on je neki maxtor od 40gb koji uzasno krci i cuje se...ne znam kako bih to opisao. Ovako nikada nisam cuo da zuji hard. Gasim racunar nocu zbog njega ne mogu da zaspim. Inace Hard Disk Sentinel ga ne prepoznaje. Rekoh, mala konsultacija sa vama forumasima ovde, mozda pikirate na nesto drugo? Evo screen shoot-a kako to izgleda: http://www.dodaj.rs/f/2I/BF/28Jdd1pV/problem.jpg
Ps. inace juce sam presao crysis2 nisam imao slicne probleme, sada igram i war craft tft i nemam slicnih problema.
_ DZigabajt 965P-DS4 Intel c2d e4300 @3.0ghz Cooler master Htx2 2gb geil Gainward gtx260 G.S. sp216 hdd sata2 500gb wd blue LjC green power 650w ASUS vw195D 19`
...inace grafiku sam testirao u FurMark-u i nije pravila bas nikakvih problema. Testirao sam je i temperaturno i tu je bila ok do 72-73 stepeni max. __________________ DZigabajt 965P-DS4 Intel c2d e4300 @3.0ghz Cooler master Htx2 2gb geil 8600gt gljigabajt S.P. hdd sata2 500 wd blue LjC green power 650w ASUS vw195D 19`
:: da je ovo do graficke nesto :: probaj je na drugom racunaru i neku probaj kod teb :: :: ::
Hahaha pa trenutno je hdd od 40gb jer to jedino imam, dok ne stigne ovaj od 500gb i to WD :( tuga.... Bre, igrao sam i presao crysis sve na max. detaljima 1440x900 uz 40fps-a samo osetim kada zakoci na trenutak, onda vergla hdd i grebe pa nastavi, pa tako s`vremena na vreme. Inace drugih problema nije bilo. :) __________________ DZigabajt 965P-DS4 Intel c2d e4300 @3.0ghz Cooler master Htx2 2gb geil 8600gt gljigabajt S.P. hdd sata2 500 wd blue LjC green power 650w ASUS vw195D 19`
:: Pa koja je to masina koja ima 40gb ide drive a pici C2 :: :: SLika koju si postovao je jako cudna. Sto se tice mreznih igara, najpre stavi najnoviji driver za LAN kartu pa proba :: :: ::
Pa onda je ocigledno da je hard... Uostalom, sacekaj tu pe`stotku pa ce ti se samo kas`ti... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
:: samo osetim kada zakoci na trenutak, onda vergla hdd i grebe pa nastavi, pa tako s`vremena na vreme. Inace drugih problema nije bilo. : ::
samo me brine ovaj WD sto cu uzeti od 500gb, bas zato sto je WD. Mada ima garanciju, uzeo sam ga u w.win-u. najgori je jel da? i da, jos jedno pitanjce FurMax je validan program za testiranje ispravnosti graficke kartice?!?
__________________ DZigabajt 965P-DS4 Intel c2d e4300 @3.0ghz Cooler master Htx2 2gb geil 8600gt gljigabajt S.P. hdd sata2 500 wd blue LjC green power 650w ASUS vw195D 19`
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.