Poz ljudi.Aj da cujem misljenja za 12000 polovan i5 2400s ili nov i3 3220??? Gejming bez oc-a naravno.(Nije K) Kolike su razlike 2 naspram 4 fizicka jezgra s obzirom da i5 ima prilicno nizi klok. Ako neko sve to moze da uporedi sa fx 6100 bilo bi odlicno jer njega prodajem a uzimam intel zboh mac os x najvise. Interesuju me razlike mada kad vidim novi call of duty mislim da uskoro necu ni igrati nista osim fudbala 2014. fx+gtx masina :)))
Da ali ovo je i5 2400s koji radi na 2,5ghz a ne i5 2400 koji radi na 3,1 a od klokovanja nema nista. Ovo ce mi biti prvi \intel pa kakva je sansa klokovanja bez K? Cujem da kod njih base clock ide samo do 105??? Kakva je sansa da se ovaj sa 2,5 digne na 3ghz? Njemu je tdp spusten na 65w zato me zanima dal moze uopste da se klokne. fx+gtx masina :)))
:: 4 jezgra su 4 jezgra : :: da sam na tvom mestu bez razmisljanja bi uzeo i :: :: imas poredjenje ovde :: http://goo.gl/fNbQe
Opet kazem to je i5 2400 koji ima 600mhz veci radni takt a ja pricam o i5 240s koji radi na 2,5ghz.U turbo modu ga stize ali sat kad trebaju sva 4 jezgra... fx+gtx masina :)))
Ovo sam gledao ali ako procitas teekst na vrhu videćeš da je to skor baziran na prethodnih 6 testova od kojih je pola bilo bazirano na potrošnji i ceni.Jer kao što vidiš po ovome 1100t ispade malo jači od i3 2100. fx+gtx masina :)))
tacno je,ne moze da se oc-uje,ali mozes da podignes mnozilac dok ne dobijes max klok u turbo modu,pa ce biti klock-ovan na 3.1 ghz,i to je extra,u svakom slucaju bolja opcija od i-3
opa znaci moze na 3.1 na sva 4 jezgra.E pa to je cool.Nigde da nadjem test da vidim kakav je u odnosu na fx6100.Hvala na ovome. fx+gtx masina :)))
:: tacno je,ne moze da se oc-uje,ali mozes da podignes mnozilac dok ne dobijes max klok u turbo modu,pa ce biti klock-ovan na 3.1 ghz,i to je extra,u svakom slucaju bolja opcija od i- :: :: ::
Pa neverujem da bi u igrama vido razliku. Cisto da znam koja je graficka karta u pitanju. Trebalo bi i jedan i drugi da izvuku bilo koju graficku u nekom normalnom cenovnom rangu.
Gtx 560ti hawk TF3 fabricki na 950mhz ja mislim. fx+gtx masina :)))
:: Pa neverujem da bi u igrama vido razliku. Cisto da znam koja je graficka karta u pitanju. Trebalo bi i jedan i drugi da izvuku bilo koju graficku u nekom normalnom cenovnom rangu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.