U biosu pokazuje temperaturu CPU 52 stepena, a Everest pokazuje 42 stepena. Dok se sve ostale temperatue (GPU, HD, MB) poklapaju i podudarne su. Montiran je Cooler Master Hyper TX2 pre par dana. Inace procesor je Intel P630 3,00GHz 2Mb kes-a, a MB Asus P5WD2. Pozdrav
TX2 je to.iko dobar `ladnjak, da ni jedan CPU overklokovan na maksimum ne moze preci 60 stepeni u full loadu, sto je sasvim podnosljivo. Ako vec hoces, veruj Everestu jer BIOS neretko zna da ocitava mnogo vecu temperaturu neko sto zaista jeste.
A Ako hoces da budes najsigurniji, otvori kuciste i spusti ruku na cooler pri njegovom dnu, sto blize CPU. Ako mozes da drzis ruku, sve je ok, ako ne mozes...ALARM BRINI SE!
Samo da ti se zahvalim za TIP&TRICKS vezano za onog durona. Ne samo da mi radi stabilno na +0.1V na onoj Matsonic ploci, vec mi sa povecanom voltazom na toj istoj ploci radi i 256DDR NCP, koja sinhrono sa Duronom radi na 200MHz. A bila mi je otpisana, povratio sam je primenjujuci tvoj TIP za Durona i na nju...
Rezime: Radi mi otpisani procesor, na otpisanoj ploci sa otpisanom memorijom, sve zahvaljujuci starom prijatelju (ako se ne varam prijateljstvo datira od 1999 i Monitora)...
Sve u svemu, pice imas prvom prilikom, cim se sretnemo .)
:: Samo da ti se zahvalim za TIP&TRICKS vezano za onog durona. Ne samo da mi radi stabilno na +0.1V na onoj Matsonic ploci, vec mi sa povecanom voltazom na toj istoj ploci radi i 256DDR NCP, koja sinhrono sa Duronom radi na 200MHz. A bila mi je otpisana, povratio sam je primenjujuci tvoj TIP za Durona i na nju.. :: :: Rezime: Radi mi otpisani procesor, na otpisanoj ploci sa otpisanom memorijom, sve zahvaljujuci starom prijatelju (ako se ne varam prijateljstvo datira od 1999 i Monitora)... :: :: :: Sve u svemu, pice imas prvom prilikom, cim se sretnemo . :: :: TNX ANY TIME, YOU ARE WELCOME. Pamcenje te dobro sluzi, bese 99ta
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.