Jel ima neko da otkupljuje stare casopise? Imam SK od 1988 pa narednih 15 godina skoro sve brojeve, a u zadnjih par god nisam bas redovan. Ako neki kolekcionar kome treba procita ovo, neka me kontaktira na mail.
profesor: sta si solaja procitao od knjiga za vreme raspusta(srednja skola), solaja: comodore za sva vremena, profesor : a sta ti je to? solaja : bla, bla, bla....) Profesor : jestel culi deco i to ce sutra da vam bude intelektualac tesko nama....)
Meni keva sve polozila, mada nisam imao nesto mnogo. ranije sam kupovao, tamo `87-94.
Odakle si muski? Vrlo mozda bih uzeo...Nista ne obecavam, ako odlucim lako cu te iskopati...
@solaja777, da, da sajt dize iz mrtvih neka secanja, nostalgija krpa pa razbija:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Jel ima neko da otkupljuje stare casopise? Imam SK od 1988 pa narednih 15 godina skoro sve brojeve, a u zadnjih par god nisam bas redovan. Ako neki kolekcionar kome treba procita ovo, neka me kontaktira na mail :: :: ::
Trenutno sam na relaciji Loznica-BG, tako da ako se odlucis da uzimas kazes gde ti vise odgovara i sredicemo.
:: Meni keva sve polozila, mada nisam imao nesto mnogo. ranije sam kupovao, tamo `87-94 :: :: Odakle si muski? Vrlo mozda bih uzeo...Nista ne obecavam, ako odlucim lako cu te iskopati.. :: :: @solaja777, da, da sajt dize iz mrtvih neka secanja, nostalgija krpa pa razbija: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Jel ima neko da otkupljuje stare casopise? Imam SK od 1988 pa narednih 15 godina skoro sve brojeve, a u zadnjih par god nisam bas redovan. Ako neki kolekcionar kome treba procita ovo, neka me kontaktira na mail :: :: :: :: :: ::
:: Jel ima neko da otkupljuje stare casopise? Imam SK od 1988 pa narednih 15 godina skoro sve brojeve, a u zadnjih par god nisam bas redovan. Ako neki kolekcionar kome treba procita ovo, neka me kontaktira na mail :: :: ::
:: IMA !! :: :: Papir servis !! :: :: http://www.papirservis.rs :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Jel ima neko da otkupljuje stare casopise? Imam SK od 1988 pa narednih 15 godina skoro sve brojeve, a u zadnjih par god nisam bas redovan. Ako neki kolekcionar kome treba procita ovo, neka me kontaktira na mail :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.