Koliko vidim na zvanicnom sajtu msi-a za ovu plocu ima jako malo modela od 1600mhz ali verujem da postoji kompatibilnost sa jos njih...Moze li neko strucan da mi objasni i kaze da li je taj geil enhance corsa 2x4gb 1600mhz kompatibilan sa ovom plocom ? Hvala :)
Sto taj ram, uzmes kingston hyperX na 1600mhz takodje 2x4 gb i nemas sta da razmisljas... Za 15 godina nisam naisao na plocu koja ne podrzava kingstona.
zato sto kolega sa berze iz ns-a prodaje 2x4gb 1600mhz za 2700din,secam se da se za taj geil ranije pricalo da je jedan od jacih `brendova` za RAM memorije..
Evo bas sam upravo saznao od prodavca i tacnu oznaku modela koju nisam znao kada sam stavljao upitnik. U pitanju je : GEC38GB1600C9DC
Ma da, ne moze ti niko sa sigurnoscu potvrditi da li radi, ukoliko nema identicno, a to je malo teze...
Uzmi, jer su u biti jako velike sanse da ce raditi, a ako kojim slucajem ne budes imao srece, prodaces ih ili zameniti sa komsijom za tili cas i resen problem.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.