Za te pare ne može neka Z77 tako da ti preostaje recimo neka sa B75 čipsetom. Koji proc imaš i da li imaš neke specifične prohteve (broj određenih slotova, sata konektora, usb... itd) kako bi znali šta da preporučimo?
:: Jbg posto mi je ploca sjebana moram uzeti drugu pa preporucite neku.
da nebi opet kupovao kasnije trebalo bi da ima: sata3 2,3 usb 3.0 slota moze 2. imam beast na 2400 ali tesko da moze za te pare da podrzi neka ploca. i ako moze pci-e 3.0.
:: :: da nebi opet kupovao kasnije trebalo bi da ima :: sata3 2, :: usb 3. :: slota moze 2. imam beast na 2400 ali tesko da moze za te pare da podrzi neka ploca :: i ako moze pci-e 3.0 :: :: ako moze, moze a ako ne jbg moze i polovna.
Re: Re: Za te pare tesko je naci i dobru plocu za AMD-a
30.11.2012. 23:34
status: user broj poruka: 6101
To i dalje nije za te pare (10 evra skuplje), a licno nisam ni ljubitelj mikro ATX ploca. Naravno, ako je ploca OK, nek se isprsi za jos koji evro. Darcilov predlog je takodje na mestu.
ne razumem kako mozes ocekivati bilo kakav iole konstruktivan predlog za prelazenje kad neces ni da nam kazes koji trenutno procesor imas? ostatak konfiguracije i barem jos za sta ce ti sluziti komp..
evo ja ti savetujem da ne prodajes to..ostani na intelu..al ne znam zasto, al ti je to definitivno moj predlog.
pozz
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.