Ja bih otisao licno na gajbu, dakle zajebi me slanja.
I posto je on rekao da je video svojim ocima kako se ekran sastavlja zahtevao bi test, da ga tresne o beton da se izlomi ekran i cim se sastavi sam nazad, ja vadim 1000e i odmah kupujem. Zanima me bas njegova reakcija na taj predlog...
Nisam bio lenj, poslao sam mu takav predlog i da sam zainteresovan za kupovinu ali i za test na licu mesta. Cekamo odgovor...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
To bre caru! .) Zovi me da prisustvujem tom testu i vadim dvetisućeojra ako se taj mališa transformers samosastavi, ali čisto sumnjam da će ti se operatorov dvojnik uopšte i javiti.
:: Ja bih otisao licno na gajbu, :: dakle zajebi me slanja :: :: I posto je on rekao da je video svojim ocima kako se ekran sastavlj :: zahtevao bi test, da ga tresne o beton da se izlomi ekran :: i cim se sastavi sam nazad, :: ja vadim 1000e i odmah kupujem. :: Zanima me bas njegova reakcija na taj predlog.. :: :: Nisam bio lenj, :: poslao sam mu takav predlog i da sam zainteresovan za kupovinu ali i za test na licu mesta :: Cekamo odgovor.. ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.