Ovako ploca je msi 7529 sa integrisanom grafikom, procesor je e1500,1gb rama i kada na to povezem napajanje neki LC 6350 ( ima 20 pin konektor, i kobajagi 350w) nece da upali ploca, (ovo napajanje radi na drugoj ploci) a kada ubacim neki codegen od 550w ploca pali i radi sve ok. E sad moje pitanje je da li je ovo LC napajanje slabo za ovu plocu i procesor, ili nece da radi ploca bez tih +4 pina.
mada, sam do sada na nekoliko ploca koje imaju 24 pina bez problema ubadao 20 pinska napajanja i radilo, ali ovde izgleda nece, nista onda uzecu adapter, jedino me brine da li ce ovo napajanje moci to da gura, i da ubacim ati 4350 grafiku, koja nema dodatno napajanje?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.