Koji je od ova dva procesora bolji, gledao sam specifikacije uglavnom su slicne sem broj jezgra i jos ponesto. Imam athlona, a drugar prodaje phenoma pa da li da uzimam?
Sve je relativno. Svojevremeno sam imao amd 5600 i tu sam onda uzo amd hd 4870 graficku kartu. malo sam osecao da me kao koci procesor pa sam promenio plocu i procesor. Na moje veliko iznanadjenje igrice su radile isto u frejm. Novi procesor je bio phenom II 940.
Ok. jeste bolji ne sporim. E sad dal ce u normalnom neku radu primetiti to što je on bolji. Mislim da je i to važno. Doduše ja sam taj procesor imao do pre 5 godina dok se nije pojavio fenom II tako da .... U svakom slucaju jeste bolji.
Najverovatnije cu uzeti phenom, sto se tice biosa nisam nista radio odnosno flesovao. na netu sam proverio koje procesore podrzava i medju njima je i phenom 9550. Uzecu ga pa ako nece kojim slucajem da sljaka vraticu ga.
Bolji je Fenom tamo gde treba cetiri jezgra. Tamo gde treba dva, Athlon, jer radi na vecem taktu.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Najverovatnije cu uzeti phenom, sto se tice biosa nisam nista radio odnosno flesovao. na netu sam proverio koje procesore podrzava i medju njima je i phenom 9550. Uzecu ga pa ako nece kojim slucajem da sljaka vraticu ga :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.