Da li neko ima na prodaju ili je video da je neko prodaje i za koliko okvirno? Treba mi IDENTICNA ovakva ploca, zbog kontrolera, chipova i slicno, tj. treba mi replika za neki kvazi server koji ima ovu plocu, a u slucaju otkaza.
Ja sam je poklonio PC servisu (Nemanji). Mozda ti izadje u susret.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/#downloa :: :: Da li neko ima na prodaju ili je video da je neko prodaje i za koliko okvirno? Treba mi IDENTICNA ovakva ploca, zbog kontrolera, chipova i slicno, tj. treba mi replika za neki kvazi server koji ima ovu plocu, a u slucaju otkaza :: :: Hvala :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Imaš na oglasima PC berze P5Q za 45€, a na Kupujem Prodajem imaš P5Q-E za 50€ :: Ja imam P5Q-E, odlična je, ali je još ne prodajem :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Nije poenta u ploci i uzeti bolju reviziju vec da bude sto slicnija ili najbolje ista, posebno disk kontroler i LAN adapter. Mada ni isit model nije garancija da su i svi cipovi na njoj isti
Znaci Asus P5Q...ako neko ima, van oglasa - rezervisem :)
distirubija ne kome je je linux from the scratch u produkcionom okruzenju koje ceka remont ali treba to pregrmeti. Znaci, moram imati identican disk i etherent kontroler - to su mi preduslovi. Pa ako neka revizija sa sufixima/prefixima P5Q ima to isto onda moze. Naveo sam P5Q zato sto je ova P5Q
imas sve na asus-ovom sajtu u specifikacijama pa uporedi, vidim ja da znas a mrzi te.. a u linuxu ces svakako morati malo da cackas jbg, ne mozes se.. khm.. a da ti ne udje :P
:: distirubija ne kome je je linux from the scratch u produkcionom okruzenju koje ceka remont ali treba to pregrmeti. Znaci, moram imati identican disk i etherent kontroler - to su mi preduslovi. Pa ako neka revizija sa sufixima/prefixima P5Q ima to isto onda moze. Naveo sam P5Q zato sto je ova P5 :: :: ::
Jel i dalje koristis onaj mob. koji se zavrsavan na 001? Ako imas sluzb baci mi na mail :)
:: imas sve na asus-ovom sajtu u specifikacijama pa uporedi, vidim ja da znas a mrzi te.. a u linuxu ces svakako morati malo da cackas jbg, ne mozes se.. khm.. a da ti ne udje : :: :: :: :: distirubija ne kome je je linux from the scratch u produkcionom okruzenju koje ceka remont ali treba to pregrmeti. Znaci, moram imati identican disk i etherent kontroler - to su mi preduslovi. Pa ako neka revizija sa sufixima/prefixima P5Q ima to isto onda moze. Naveo sam P5Q zato sto je ova P5 :: :: :: :: :: ::
nikad u zivotu nisam imao broj koji se zavrsava na 001 :) imas mail.
:: Jel i dalje koristis onaj mob. koji se zavrsavan na 001? Ako imas sluzb baci mi na mail : :: :: :: :: imas sve na asus-ovom sajtu u specifikacijama pa uporedi, vidim ja da znas a mrzi te.. a u linuxu ces svakako morati malo da cackas jbg, ne mozes se.. khm.. a da ti ne udje : :: :: :: :: :: :: :: distirubija ne kome je je linux from the scratch u produkcionom okruzenju koje ceka remont ali treba to pregrmeti. Znaci, moram imati identican disk i etherent kontroler - to su mi preduslovi. Pa ako neka revizija sa sufixima/prefixima P5Q ima to isto onda moze. Naveo sam P5Q zato sto je ova P5 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.