Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Asus M2N-MX problem
STRANA 1 OD 1
BMWM5 Asus M2N-MX problem 19.11.2012. 16:01 T50299

status: user
broj poruka: 343

Ploca iz naslova je sa cpu AMD Athlon 3800+, problem je u tome sto kad se pali samo zavrti kuler na procesoru na 2s. i ugasi se nece dalje nista,...

Povadio sam sve ostale komponente osim procesora, napajanje je ispravno drugo stavljeno... Da li neko zna sta je problem..?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 19.11.2012. 17:09 #455146

broj poruka: 9459
Ako vrti kulere neprestano kada izvuces 4pin za proc, ondak je crkla. Nista novo kod tih M2N ploca.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
chip promeni napajanje 19.11.2012. 20:22 #455172

broj poruka: 113
ako je ispravna radiće
MilosNBG ... 19.11.2012. 21:38 #455189

broj poruka: 1586
Ako izvadis memoriju, resetujes bios i ona ni ne zapisti kada je upalis, najverovatnije je dunula ploca. Sve to pod uslovom da je napajanje ok, a kazes da jeste menjano drugim.

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

BMWM5 re 19.11.2012. 21:49 #455190

broj poruka: 343

kuler se samo zavrti na 2s, napajanje je stavljeno drugo koje je provereno, a vadio sam bateriju i ista stvar..

proveravao sam sa PCI karticom izbacuje gresku F0... izgleda je zavrsila..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: Asus M2N-MX problem 20.11.2012. 02:02 #455223

broj poruka: 1260
Pre neki dan sredih jednu takvu. U pitanju je bila M2N-MX SE, vrlo slična toj i sa istim simptomima. Problem je bio očigledan pošto je bilo nekoliko naduvanih kondenzatora koje sam zamenio. Proveri i to ako već nisi. Ali što kaže kolega gilopile izgleda da je cela ta M2N serija mušičava. Pored ove koju sam sredio imam još 4 mrtve iz te serije kojima nema spasa.
Živ bio!!

::
:: Ploca iz naslova je sa cpu AMD Athlon 3800+, problem je u tome sto kad se pali samo zavrti kuler na procesoru na 2s. i ugasi se nece dalje nista,..
::
:: Povadio sam sve ostale komponente osim procesora, napajanje je ispravno drugo stavljeno... Da li neko zna sta je problem..?
chip ... 20.11.2012. 12:57 #455294

broj poruka: 113
mislim probaj sa kvalitetnijim napajanjem jačim od 500W, ne sa kinezima. Ako proradi imaš ploču koja uništava napajanja, polako ali sigurno.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs