Ako izvadis memoriju, resetujes bios i ona ni ne zapisti kada je upalis, najverovatnije je dunula ploca. Sve to pod uslovom da je napajanje ok, a kazes da jeste menjano drugim.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Pre neki dan sredih jednu takvu. U pitanju je bila M2N-MX SE, vrlo slična toj i sa istim simptomima. Problem je bio očigledan pošto je bilo nekoliko naduvanih kondenzatora koje sam zamenio. Proveri i to ako već nisi. Ali što kaže kolega gilopile izgleda da je cela ta M2N serija mušičava. Pored ove koju sam sredio imam još 4 mrtve iz te serije kojima nema spasa. Živ bio!!
:: :: Ploca iz naslova je sa cpu AMD Athlon 3800+, problem je u tome sto kad se pali samo zavrti kuler na procesoru na 2s. i ugasi se nece dalje nista,.. :: :: Povadio sam sve ostale komponente osim procesora, napajanje je ispravno drugo stavljeno... Da li neko zna sta je problem..?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.