Msi model...E350IA-E44...odlična ploča za htpc...Prvo sam hteo ION2, dok se nije pojavio Zacate...Slažem se za GA, ima Usb/Sata 3 http://goo.gl/m0N3W Fiat iustitia, et pereat mundus
Na tvoju zalost, ne samo da nece biti ove robe u ``gtronu i ctradeu``
18.11.2012. 04:46
status: user broj poruka: 10998
nego nece biti ni Deke na spisku svetskih kompanija, tako da neces docekati da vidis kako atom postaje brzi od ove crkotine - nece biti takmaca kojeg treba da prevazidje...
Re: Na tvoju zalost, ne samo da nece biti ove robe u ``gtronu i ctradeu``
18.11.2012. 10:18
status: user broj poruka: 7769
Naravno da nema kad se rasprodalo i ceka se nova tura tj. da budemo precizniji nova generacija...
Brazos II ili ti Trinity...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: nego nece biti ni Deke na spisku svetskih kompanija, tako da neces docekati da vidis kako atom postaje brzi od ove crkotine - nece biti takmaca kojeg treba da prevazidje.. :: :: ::
pa ako crkne menjaj za noviju generaciju @ torto kada bi mi bilo potreban komp za video obradu sigurno bi trazio I7 a ne bagera ali posto mi treba samo za net mislim da atom sada nema sta da trazi. @MaliAbner zar nisu obustavili Brazos 2 a i njihovi rokovi ko ce ih docekati seti se samo bagera.
BAS ME BRIGA KO CE DA POBEDI UZECU ONOG KOJI MI NUDI BOLJE ZA ISTE PARE.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.