Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Cooler Master Hyper TX2
STRANA 1 OD 1
gamil Cooler Master Hyper TX2 17.07.2007. 17:06 T5026

status: user
broj poruka: 242
Pozdrav svim ucesnicima foruma. Dali da pomenutom kuleru skinem termal traku i stavim pastu, ili da ga montiram sa termalnom trakom. Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 17.07.2007. 17:21 #23752

broj poruka: 3529
Ja nisam nista skidao, i hladi sasvim zadovoljavajuce, a pritom je veoma tih. Verovatno je rezultat hladjenja bolji sa nekom od skupljih c.m. pasti, mada mislim da nema potrebe.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gamil Re:ShonE 17.07.2007. 17:39 #23759

Dosta dugo sam ga merkao a danas sam ga kupio i prodavac mi kaze skini termalnu traku i stavi pastu. Ako nema potrebe za tim ne bih to radio jer kvalitena pasta predpostavljam tesko se nalazi,a kupovati celo pakovanje za montiranje jednog hladnjaka. Kolko je to potrebno.
Big pozdrav

:: Ja nisam nista skidao, i hladi sasvim zadovoljavajuce, a pritom je veoma tih. Verovatno je rezultat hladjenja bolji sa nekom od skupljih c.m. pasti, mada mislim da nema potrebe.
grr tx i tx2 17.07.2007. 19:29 #23764

u cemu je razlika

ja sam uzeo tx, pravo da ti kazem nisam ni gledao dali ima traku, ja stavio malo paste, al sam ga jedva namestio na am2.

gamil Re: tx i tx2 17.07.2007. 22:53 #23783

Nema razlike. TX2 ide i na intela i na Amd (univerzalan). Kad se montira na intela skida se zabica za AMD, dok je TX radjen posebno za intela i posebno za AMD. Svaki ima termal traku. Nisam stigao da ga montiram, nadam se da me nece namuciti.

:: u cemu je razlik
::
:: ja sam uzeo tx, pravo da ti kazem nisam ni gledao dali ima traku, ja stavio malo paste, al sam ga jedva namestio na am2
grr i jao 17.07.2007. 23:44 #23785

znaci moram da ga skinem i opet montiram

cele1988 zvaka 18.07.2007. 02:54 #23799

broj poruka: 1424
tako je zovu..xexe samo da znate da bih je ja skinuo. Kazu da ta zvaka nije nesto posebno dobra i preporucuje se da se skine (bar sam tako procitao u svetu kompijutera na test bili MARS,TX i Eclipse). Razlika kao sto neko rece ovaj tx 2 je univerzalan i valjda ima prikljucak 3-pin, a ne 4-pin kao obican TX- tako sam bar procitao na CM sajtu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs