Sada mi nije jasno. Ako sam te malo pre dobro razumeo, ova kombinacija je po tebi vredna 100 Evra: MBO Asus Commando CPU Intel C2D 6600 RAM KHX 4X1GB DDR2 800Mhz a sada kazes za sve 120. Da li si pri tom mislio na prvu i drugu kombinaciju zajedno ili samo na drugu.
Ploca 30, cpu 30, ram 35(Intel) Ploca 35, cpu 30, ram 35(AMD)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Evo sada sve na kamari :: :: MBO Asus Command :: CPU Intel C2D 660 :: RAM KHX 4X1GB DDR2 800Mh :: :: MBO Asus M4A79 Delux :: CPU AMD Athlon II X2 25 :: RAM KHX 4X1GB 1066 Mhz B :: ::
Rekli smo ti realno a ti bi da licitiras jos... 110€ da dobijes za sve i da pevas :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - HP ProBook 4530s Core i3 2330M, 8GB RAM, HD3000 OS X Mountain Lion 10.8.2
Druze, nista ja ne licitiram nego samo molim za realnu procenu a cini mi se da tvoja procena to nije. Osim toga druge dve su totalno kontradiktorne u odnosu na prvu i istovremeno se drasticno razlikuju od procena drugih. Ocigledno je da si neozbiljan ili se samo zezas.
Za plocu mozes najvise da izvuces i do sigurnih 50 eur. Uzece ti onaj ko se razume i kome treba za LGA 775 jer su mnogi ostali na tom socketu iz razloga jer im vrsi funkciju i jer je vrhunska platforma.. Jos uvek se traze Inteli iz serije Q ,kao sto sam ja imao Q9650 azdaju. Commando je neprevazidjena ploca,eno je moja i dalje fercera pod full oc i dan danas je kao nova!
Baci to na Limuntus ,na licitaciju ili na kupujem prodajem pa stavi fiksnu cifru! P.S.I za Q 6600 mozes vise da izvuces ali nisam ti ja rekao :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
I Athlon 250 je odlican proc. Ide mi na 3.8 bez diranja icega sem mnozioca, u kucistu bez ijednog ventilatora, 24/7. Dalje nisam ni probao ali ladno bi stigao slabije kvadove.
@bomid Mozda te malo zezaju ali ti i pitanje nije bas najlakse. Naime, sta je dodjavola `realno`? Verovatno ovo sto ti kaze Sky, jer izgleda da je Limundo nasa realnost.
Re: Bomid brate,ne bacaj to tek tako za sitnu lovu..
11.11.2012. 18:14
status: user broj poruka: 1563
Znam brate da je LGA 775 vrhunska platforma. Cak sam razmisljao da je nadogradim. Da zabodem neki Quad, da stavim jacu grafu ili jos jednu u CFX. Medjutim kada sam se presabrao za to mi treba dosta love a ne znam da li cilj opravdava sredstvo. Quad-ovima je jaka cena. Onda sam dosao na ideju da prodam tu platformu u kompletu MBO+CPU+RAM i da pazarim nesto novo iz AMD tabora sto mi se ucinilo kao isplativa kombinacija. Moram da priznam da mi sve to u stvari nije neophodno jer u okruzenju u kome se krecem imam na raspolaganju jos 3 jake masine ali s druge strane racunam da je ova platforma malo vremesna pa je treba zameniti novijom. U ostalom videcemo. Tebi brate u svakom slucaju hvala na prijateljskom savetu. @alrad druze znam da su ovakva pitanja teska ali prosto racunam da na berzi ima ljudi koji se dobro razumeju u hardver i da ce bezrezervno pruziti pomoc. Ja to cenim i prihvatam. Nedavno sam za cirka 7 dana rasprodao 2 grafe 6870, napajanje CFT-700-14, Antec Nine Hundred i celu jednu konfu S939 i to nakon procena (sa realnim cenama) na berzi koje sam uzeo u obzir.
Izvinjavam se što ti kvarim temu. Da ne otvaram novu ako može ovde da pitam za procenu:
1. AMD Phenom X4 9750 sa box kulerom (bakarno podnožje)
2. E5300+Gigabyte P41-Es3G+2x1gb ddr2 (procesor i ploča su u garanciji, mada je na ploči, zahvaljujući burazu, pukla ona plastika što zaključava grafiku, te verujem da je zbog toga neostvariva garancija)
3. TT Purepower Power Express 250W - Dodatno napajanje uzeto zbog EVGA GTX 285 Clas... Grafika je otišla na doboš pa... Napajanje ima 2x6pin priključak. Pravljeno je da pogoni karte u Cross ili SLi režimu.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.