Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koju da uzmem??
STRANA 1 OD 1
Dyca Koju da uzmem?? 14.07.2007. 08:19 T5002

status: user
broj poruka: 1574
Dvoumim se izmedju asus p5n-e sli i gigabyte ds3p ploce,samo jos da odlucim koju da uzmem pa da kupim komp...Obe kostaju oko 100 eura,ali im se chipsetovi razlikuju,a ova asus ima i sli podrsku,pa stvarno ne znam za koju da se odlucim..Dajte predloge,pa da se odlucim..Hvla unapred..pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Fanste Odg 14.07.2007. 09:30 #23592

broj poruka: 207
Ja mislim da ti ne treba sli jer bolje da kupis jednu graficku za te pare ,sto placas za 2 graficke.To je moj predlog uzmi asus.

hvala za juce za dvi kabel sad radi.
Dyca re 14.07.2007. 10:52 #23593

Nisam ni planirao da sada uzmem sli,uzimam jednu 8800gts 320mb,ali me zanima koja od ove dve ploce je bolja za overklok??Po forumu su mnogo hvalili ovu gigabyte plocu kao jednu od najboljih za oveclock u tom cenovnom rangu,ali ni ova asus nije losa,pa ne znam koju..

MaliAbner Re: Koju da uzmem?? 14.07.2007. 11:01 #23594

broj poruka: 7769
Uzmi onu koja ima vise PCI a ne PCIe slotova, zasto pa zato sto jos uvek ne mogu da se kupe PCIe kartice sem grafickih i po neke egzoticne TV karte koja kosta 130€.

Ja sam uzeo ga-p965-ds3p v3.3 i tek kad sam je otvorio sam primetio da ima samo 2xPCI slota, i poceo da razmisljam kako sad da prikacim sve one USB uredjaje ako ne mogu da utaknem PCI to USB kartu, resio sam dodatnim breketom i prednjim panelom.

Inace i sam si svestan da je OC cista lutrija i da ce mozda ispuniti tvoja ocekivanja a mozda i nece, moja nije bas u potpunosti.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Dvoumim se izmedju asus p5n-e sli i gigabyte ds3p ploce,samo jos da odlucim koju da uzmem pa da kupim komp...Obe kostaju oko 100 eura,ali im se chipsetovi razlikuju,a ova asus ima i sli podrsku,pa stvarno ne znam za koju da se odlucim..Dajte predloge,pa da se odlucim..Hvla unapred..poz
::
Dyca re 14.07.2007. 11:10 #23595

Obe imaju po dva pci porta,tako da je svejedno koju uzimam po tim kriterijumima..uzecu ovu gigabyte da biste posle mogli lakse da mi objasnite kako da clckujem proc..hvala

MACHINE Pa ako ti ne treba SLI...ASUS 14.07.2007. 11:35 #23596

broj poruka: 5704
Ma, kada boljem razmislim: uzmi GA, odlicna je...a evo i zasto: na sebi ima kompletne cvrste elektrolite (japanski Nichicon), ima nove feritne kalemove (prigusnice), kvalitetnu stampu...moderna je, ima bolji chipset (sira kompatabilnost) i svakako pouzdana srednja klasa...ako ti je visak onaj jedan PCI-e pazari je jos danas...

- C H A M E L E O N -

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs