Pre deset dana kupljena je nova mašina, a već se pojavljuje gadan problem. Naime računar se jednostavno ugasi bez obzira da li se na njemu nešto radi ili je u idle. Neki put se ugasi pri butovanjum, neki put u toku igre a ponekad te pusti da se nadaš da neće više. Makina je sledeća: AMD Athlon64 3200+ AM2 MSI K9N4 Ultra F PQI 1GB DDR2 533 Asus EN7300TC512/TD/128M/A Seagate Barracuda 160 GB NEC AD7173A Napajanje Eurocase 400W
Sumnjivo mi je gašenje kompa i kad se na njemu ništa ne radi. Deluje mi kao da nije do kompa.
Prvo proveri da li je sve u redu sa strujom u prostoriji u kojoj koristiš komp, pa ako je sve u redu sa tim onda ga nosi na reklamaciju obavezno pošto je komp nov.
Ja bih sumnja na plocu, memoriju i napajanje (mada preferiram ceski EuroCase/SunPro)
@NEMANJA: imam bizarne probleme sa 2 ploce i 3 procesora pa ce nam trebati pomoc. Sve smo izlemili i zamenili i ono sto treba da radi ne radi a ono sto je crklo to radi. Nemam naucno objasnjenje kako neispravan CPU i crknuta ploca rade samo u toj kombinaciji...zvacu te pa se vidimo ako nesto mozemo da makar probamo da ni nam ovi Bartoni rade ili elektroliti impulsno ne doturaju dovoljnu struju Ako je to i mozes opraviti ploce super, kazi liku cenu i to je to...zovem te ovih dana...
- C H A M E L E O N -
: : : ::
- C H A M E L E O N -
:: Pre deset dana kupljena je nova mašina, a već se pojavljuje gadan problem. Naime računar se jednostavno ugasi bez obzira da li se na njemu nešto radi ili je u idle. Neki put se ugasi pri butovanjum, neki put u toku igre a ponekad te pusti da se nadaš da neće više. Makina je sledeća :: AMD Athlon64 3200+ AM :: MSI K9N4 Ultra :: PQI 1GB DDR2 53 :: Asus EN7300TC512/TD/128M/ :: Seagate Barracuda 160 G :: NEC AD7173 :: Napajanje Eurocase 400 :: :: Skid
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.