moj komsija ima plocu m2n-e i na njoj klokovan 3000+ koji radi na 2.34ghz i sve je radilo ok, nije pokazivao znake nestabilnosti dok mu nije ubacena novija verzija biosa. Onda je poceo sam od sebe da se zakucava ali kada se klok procesora vrati na normalnih 1.8 sve radi ok! Vracena mu je stara verzija biosa(predhodna) i opet isto??!!! Ne znam u cemu je problem? asus m2n-e 3000+ 2x512 kingston 667 leadtek 7600gt 400w i ostalo je nebitno
sta ti mislis sta je u pitanju? Desava se da kada covek udje u call of duty 2 i ode na servere za online igranje i stisne refresh i onda mis pocinje da secka, a serveri izlaze ko da ih ucitava duron na 500 pa trzaju..!!!!!?????
kao prvo 3000+ Sempron ili Athlon (Venice ili Palermo ili manila ili orleans ) :D Kao drugo nisu kapacitori (kondenzatori) u pitanju nego ti je sam cpu u pitanju a shto se tiche COD2 Da li tako radi kada je cpu na OC ili kada nije OC ?? POZZ
desava se u oba slucaja zato smo i izmedju ostalog i flesh-ovali bios! inace upitanju je orleans am2 sto se da zakljuciti po ploci i mogu vam reci da je problem das debilan i jako me nervira
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.