da li neko zna gde ima da se kupi pasivan chipset cooler? ne mogu da nadjem nigde na net-u...imam plocu MSI k8n NEO 4-F i na njoj mali aktivni cooler(sa fanom),koji je zaribao-ne vrti se...hteo bih da ga zamenim sa pasivnim jer je chipset na nezgodnom mestu,tacno ispod graficke u liniji sa pci-expres slotom i ne mogu zbog toga da stavim nijedan cooler visokog profila jer imam prostora do graficke samo 10-tak milimetara tako da moram da stavim neki pasivni cooler koji nije vislji od tih 10-tak mm! hvala unapred!
:: Kuler koji si predlozio nece pasovato :: COOLER MASTE :: RT-UCL-L4U1 Blue Ice I :: :: Posto imam slican problem resenje je u :: :: Thermalright HR-05 SLI :: :: ali ga kod nas nema :: Moze li neko nabaviti Thermalright HR-05 SLI ::
Mozes da pokusas da nadjes kuler za grafichke karte koji se lepi i ima na sebi mali ventilator 30x30(to su i dimenzije celog kulera) a kada se skine ventilator kuler je visok nekih 5-6 mm.Nema neka posebna oznaka i cena mu je oko 120 dinara.Mislim da sam video u Balkanskoj, kad se spustis podzemnim prolazom sa Terazija pa krenes na dole,sa leve strane ima izlog a radnja je u prolazu (pasazu)...Mozda ti cak odgovara i sa sve ventilatorom jer je jako niskog profila....
I da,ako se malo potrudis mogao bi da skines ventilator sa tvog kulera i da probas da ga podmazes sa masinskim uljem (za sivace masine),ko zna, mozda se ponovo zavrti.Masinsko ulje imas na svakoj pijaci kod onih cika sto prodaju razne stvari(brave,sijalice,klesta i ostale stvari koje zivot znache) :)
:: Kuler koji si predlozio nece pasovato :: COOLER MASTE :: RT-UCL-L4U1 Blue Ice I :: :: Posto imam slican problem resenje j :: :: Thermalright HR-05 SLI :: :: ali ga kod nas nema :: Moze li neko nabaviti Thermalright HR-05 SLI ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.