Ja sam skoro prodao nesto slicno na limundu. Nikada ne bih uspeo da prodam za te pare za koje sam prodao.
Inace taj procesor moze da ode za 13000 bez muke, ploca za 4500, ram za 4500. Za grafu nisam siguran ali videh da limundovci mnogo vole dvoglave kartice :)
Evo postavlja čovek. Inače nisu dve 3870 u pitanju nego ROG 3870x2 dvoglava.
Šta se dešava ako recimo ne postigne željenu cenu i ti recimo uskočiš da kupiš? Zar ne treba 500 dinara da plati proviziju limundu jer je navodno prodao proizvod? __________________ Scourge of PCBerza
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Evo postavlja čovek. Inače nisu dve 3870 u pitanju nego ROG 3870x2 dvoglava. :: :: Šta se dešava ako recimo ne postigne željenu cenu i ti recimo uskočiš da kupiš? Zar ne treba 500 dinara da plati proviziju limundu jer je navodno prodao proizvod :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
proviziju naravno da treba da plati, ali mislim da nije fiksirana na 500, nego ide u zavisnosti od postignute cene. Ako nesto ne dostigne zeljenu cifru, on u svakom slucaju mora da je proda ponudjacu sa najvecom ponudom da ne bi popio negativnu. mislim da tako to ide Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Evo postavlja čovek. Inače nisu dve 3870 u pitanju nego ROG 3870x2 dvoglava. :: :: Šta se dešava ako recimo ne postigne željenu cenu i ti recimo uskočiš da kupiš? Zar ne treba 500 dinara da plati proviziju limundu jer je navodno prodao proizvod :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Sve preko ovoga je kriminal. Jos nekako da razumem tih 100e za q9550 jer ima ljudima kojima se ne prelazi na drugi soket, a istina, taj procesor lepo radi i dalje - ali, naravno da niti jedan lik, normalan, ne bi dao ni tih 100e..
Pa da da je od zlata taj procesor, ne vredi toliko. Znas li ti sta moze za te pare da se kupi sad?
100e za tim TX3 i da peva, kakvih 140e?
Za 140e sklopis celu masinu maltene, koja ce da bude u rangu/jaca sa tim Q9550.
Za 16000 RSD uzmes plocu i CPU, novo, sa garancijom + jace od toga na difoltu.
Ko je ovde lud ja ne znam..
:: Procesor + kuler je 140e, ali opet mi malo deluje skupo :: za ostalo se apsolutno slazem :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ne kazem da bih ga uputio na drugo mesto, ali cisto sumnjam da cu ikada posedovati/prodavati q9550.
Jesu ovce za sisanje, ali ovoliko sisanje...
:: Taj sto je prodao srecan, :: taj sto je kupio srecan.. :: Gde je problem :: :: Da vama neko nudi toliki novac i da zeli d akupi taj kom :: vi bi ga uputili na neko drugo mesto :: :: Ovce su za shishanje :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Čovek je srećan uzeo sve, ništa nije bilo drkano i overklokovano, tako da jbg, ima svakavih. Uzeo je dobru Golf trojku :D __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.