Hocu da prodam sledece komponente pa ako neko moze da mi proceni za kolko mogu to da prodam:
Ploca: Asus P5Q PRO Procesor: Intel Core2Duo E7200 2.53 GHz RAM: Geil Ultra 2X1GB 800MHz
a uzeo bih MSI 970A-G46 i Athlon II X3 450
zanima me: 1. Da li je ovo solidna ploca za otkljucavanje jezgra i za neki umereni overclock? 2. Koliko je bucan fabricki kuler na procesoru? 3. Da li postoji bolje resenje za tu cenu (oko 12000 din)? Hajduk
Ok je ta ploca. Hladjena naponska, usb 3, sata 3 - ako je taj CPU zakljucan za ispravnim jezgrom, kad se otkljuca - radice bez problema, i moci ce da se overklokuje, takodje.
Bucan je. Nije da nije.
Ne, ne postoji.. Mnogi ce ti sada reci da ides na G530 ili G630 Intel, ali veruj mi - nije to bolje resenje.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Hocu da prodam sledece komponente pa ako neko moze da mi proceni za kolko mogu to da prodam :: :: Ploca: Asus P5Q PR :: Procesor: Intel Core2Duo E7200 2.53 GH :: RAM: Geil Ultra 2X1GB 800MH :: :: a uzeo bih MSI 970A-G46 i Athlon II X3 45 :: :: zanima me :: 1. Da li je ovo solidna ploca za otkljucavanje jezgra i za neki umereni overclock :: 2. Koliko je bucan fabricki kuler na procesoru :: 3. Da li postoji bolje resenje za tu cenu (oko 12000 din) :: Hajduk
da je dole postavio pitanje za nove kmponente... ali ukoliko uspes da otkljucas to dodatno jezgro,i dodatni kes,i da sve radi lepo,i kako treba,onda ces zaista profitirati...a i ako ne uspes,i taj x3 athlon ce biti u rangu po brzini sa tim g530 i 630,a imace jezgro vise....jedino sto intel procesor ima i grafiku integrisanu u sebi,ali za to sto ti trazis jeste taj athlon II x3 bolji
Iskreno ne znma koliko ti se isplati da predjes na Athlon X3...
Po meni ako vec hoces sve to da menjas, isprsi se i uzmi jaci procesor, taj X3 ce isto zastareti za godinu dana, 2...
Ako malo razmislis dajesh sve to za nekih 70e, a za taj novac imash samo plocu, mada ddr3 memorija nije skupa
Taj E7200 je solidan procesor, poteraj ga na 3.2Ghz i miran si, ne veruj da ce davati nesto primetno slabije performanse nego athlon... a i nema igrice koju ne moze da potera, ako koristis komp za gaming
vidi ovako , realno c2d ti vredi oko 50e, ploča 30e, ali je problem što retko ko sada uopšte uzima polovno jer nema odloženog plaćanja i ostalih kreditnih povoljnosti kao za novo. Zato ako želiš prodati moraš da spustiš cenu ili čekaš da ti neko naiđe.
:: vidi ovako , realno c2d ti vredi oko 50e, ploča 30e, ali je problem što retko ko sada uopšte uzima polovno jer nema odloženog plaćanja i ostalih kreditnih povoljnosti kao za novo :: Zato ako želiš prodati moraš da spustiš cenu ili čekaš da ti neko naiđe.
ti ćeš mu ga platiti 30e i onda ga prodavati za cifru od 40e do 50e... može i on sam da proba ako mu se čeka da ga prodaje po toj ceni. Čovek je pitao koliko vredi, a ne za koliko može da proda.
:: ti ćeš mu ga platiti 30e i onda ga prodavati za cifru od 40e do 50e... može i on sam da proba ako mu se čeka da ga prodaje po toj ceni. :: Čovek je pitao koliko vredi, a ne za koliko može da proda :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.