Koliko bi mogao ad dobijem za ovo NOVO neopakovano! Pre godinu dana kupljeno i cutelo u magacinu! Nikad probano niti namontirano! Decko koji je radio pre mene u firmi porucio greskom umesto 1336 socekta porucio 1156 pocu i posle nekog vremena perstao da radi i ploca ostala zaboravljena! I koji je preocesor njaci koji bi mogao da stavim na ovu plocu!
iz jednog prostog razloga sto je to prevazidjen socket,iako nije puno star,jos jednom kazem,nazalost...najjaci procesor je i 7 880,nazalost to je 1156 socket...da je 1155 bi bilo mnogo zanimljivije...
Ipak je Qq9550 i dalje dosta jak CPU. Jes` da ne vredi 120, ali 100E i nije tako losa cena.
Oko 70, do 75e.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: To je jedna od vrhunskih ploča za 1156 socket. Na taj chipset idu Lynnfield procesori, dakle i5 750 i 760 od jačih i5, i i7 860 i 870 od jačih i7 :: :: Procena? Pa ne znam, kad vidim da prodaju Q9550 po 100-120 evra onda bi mogao i 100 evra za ploču da dobiješ :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
njemu moze da vredi 75 evrica,al ako ga nema,tj treba tek da ga kupi,onda mu je neisplativo...ploca ta je kostala oko 240 evrica,ako se dobro secam kad je izasla,ali mislim da sad za vise od 50-60 evrica tesko,sem ako nadjes nekoga kome je crkla ploca,pa ima viska procesor...
Možda bih ja kupio kupio tu ploču, ali interesuje me prvo koliko bih mogao da dobijem za GA-P55A-UD3 rev. 2.0, koja je u garanciji i koristi se nepune 2 godine?
Ova je neotpakovana!I nije moja nego firmina! Cisto reko da vidim koliko bi moglo da se utopi to da makara izvade nesto od toga! Bila je 285 eura kad je kupljena!Ako je neko zinteresovan nek posalje ponudu na mail!
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.