ja imam asusa P5B E Plus i na sodnoj temperaturi od cak i 30 C nije mi se desilo da mi procesor predje 46 bez nekog narocitog opterecenja i ne prelazi 60 sa igricama tipa HL ili NFS na istoj sobnoj temperaturi
ta temperatura meni izgleda sasvim ok
jedino ako stavis ovo u neko zbrlj kuziste koje nema ni v od ventilacije naravno da ce temterature da skacu
:: :: ja imam asusa P5B E Plus i na sodnoj temperaturi od cak i 30 C nije mi se desilo da mi procesor predje 46 bez nekog narocitog opterecenja :: i ne prelazi 60 sa igricama tipa HL ili NFS na istoj sobnoj temperaturi :: :: ta temperatura meni izgleda sasvim ok :: :: jedino ako stavis ovo u neko zbrlj kuziste koje nema ni v od ventilacije naravno da ce temterature da skac ::
opusteno.znam o cemu pricam.svi testovi prijavljuju P5B seriju i za 15C topliju od drugih ploca(mislim C2D je na njima toliko topliji).
:: ja imam asusa P5B E Plus i na sodnoj temperaturi od cak i 30 C nije mi se desilo da mi procesor predje 46 bez nekog narocitog opterecenja :: i ne prelazi 60 sa igricama tipa HL ili NFS na istoj sobnoj temperaturi :: :: ta temperatura meni izgleda sasvim ok
Meni e6600@3.6GHz+GA 965 DS3 na ovim vrucinama nije dotako 57*C u full loadu za vreme visecasovnog renderinga,a na difaltu(2.4GHz) ne prelazi 40*C u fullu... Svaka preporuka za P35 DQ6 po onome sto sam citao ploca je pervrzija.
If you`re not an overclocker, from the performance side of the spectrum, one has little to anticipate for over current 965P chipsets. There seems to be little performance improvements. The Bearlake chipset seems to be more of an upgrade over the 965P chipset to support DDR2 and DDR3 RAMs. The chipset does seem to run a little cooler than it`s 965P predecessor. If you are interested in overclocking, then you may be as impressed as me with this board. The overclocking certainly seems to have been enhanced over the 965P, and the capability of this board in the area is simply stunning out of the box. Do not be fooled by the USD0 price tag, this board can really satisfy the overclocking enthusiast who is used to the USD0 motherboards. The value one gets from the dollars spent on this motherboard is simply smashing!
DQ6 ima 12 ispravljaca napajanja procesora, a DS3R samo 6, pa sam gledao opadanje i povecanje napona na testovima sa overklokovanim procesorima.videcu koliko mi bude ostalo para, ako bude falilo uvek cu moci da uzmem DS3R,a visak da dam negde drugde.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.