potpuno se slazem za M2N-E.....ploca je fenomenalna,jedino ako se bavis nekim profi klokom onda bi trebalo da odradis VDIMM mod koji je vrlo jednostavan i tek onda ploca postaje prava azdaja...inace bez moda ploca daje voltazu za mem 1.95v pa tesko da ces neku da poteras preko 950mhz
Nije mi cilja da overklokujem bilo sta, interesuje me samo koja je naj za ovu vrstu procesora... Varijante SLI, deluxe ili tako nesto mi nije bitno, jer cu imati 1 GPU, bez ikakvog lana, integrisanog wireless i sl
pa nisi napisao bas za koji procesor...za am2 soket imas athlon,sempron,x2...
ako ti neki klok nece trebati ni u buducnosti onda slobodno mozes da uzmes bilo koju plocu... jel svaka ploca mora da radi na default taktovima savrseno i ako nije tako to znaci da ploca nije ipravna...
razmisli sta ti treba i odluci se za neku koja odgovara tvojim finansijiskim mogucnostima
:: pa nisi napisao bas za koji procesor...za am2 soket imas athlon,sempron,x2.. :: :: ako ti neki klok nece trebati ni u buducnosti onda slobodno mozes da uzmes bilo koju plocu.. :: jel svaka ploca mora da radi na default taktovima savrseno i ako nije tako to znaci da ploca nije ipravna.. :: :: razmisli sta ti treba i odluci se za neku koja odgovara tvojim finansijiskim mogucnostim :: :: pozdra :: :: ::
to za taktove nije tacno...pa imao si lika koji je morao da snizi memoriju sa 800 na 533 jer je samo tako htela da radi maticna.a i ako radi na default taktovima moze da pravi probleme!!!
Ma kupi bilo koju, ali ne ispod 80e i neces pogresiti...pod `bilo koju` mislim na asus, gigabyte, abit i tako te bolje proizvodjace....Posto ti ne treba nista ekstra kao sto kazes...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.