Interesuje me koliko je ovo dobra investicija u periodu 3-4god?Pored interneta, potreban mi je komp, za rad u office-u, photoshop...itd, nista previse zahtevno...i da moze da podrzava neke igrice, ne mnogo zahtevne..tipa manager, pes...itd..misljenja?
porede ga sa Intel Core i3 3220, i po performansam su `tu negde` ako gledamo čisto CPU, a integrisana grafika je, naravno, mnogo bolja kod AMD-a. A možeš kasnije da staviše neku diskretnu grafiku (verovatno neki Radeon 7xxx) i da ih upariš Crossfire.
Obzirom da me je FM1 oduševio, mogu samo da očekujem bolje... Nisam video intel varijantu sa integrisanom grafikom koja može da prismrdi FM1 a komoli da se upoređuje. Lično, ovo je sjajna varijanta za laptopove.
koji koristi komp kuci za razonodu.Po nekim vestima OC A10-5800K ide do 5,1 ghz na vazduh.Njegova cena bi trebala da bude oko 100 E kod nas,to je ujedno i najskuplji APU od te serije.Sasvim ce zadovoljiti tvoje potrebe cak i vise od toga.Inace nova serija APU nema hypertransport ,vec svi interfejsi od CPU ka I/O prikljucicma idu preko PCIE radi manjih latencija.Pozeljna je brza DDR3 memorija koja je sada dosta jeftina , zbog vecih perfomansi GPU dela,znaci oko 1866 Mhz.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.