ljudi da li je moguce sa UEFI biosom i ovom plocom otkljucati procesor? Juce sa cackao po podesavanjima biosa i nadjem CPU podesavanja i imam mogucnost samo da iskljucim 2rd i 3rd core, al da osposobim cetvrti nikako jer ga nema prikazanog. E da li se to tu otkljucava ili ima neka druga opcija? Procesor je AMD Athlon II 445 X3 nikad nije ni pokusavan da se otkljuca jer nisam imao plocu za to.
Umesto manual, stavi auto, sacuvaj, izadji, mozda ti se par puta resetuje kom sam od sebe, za to vreme ne radi nista, kad udjes u windows, pogledaj jezgra preko CPU-Z, ako ti i dalje stoji x3, cetvrto jezgro ti je defektno i ne moze da se otkljuca. Mozes eventualno da dignes napon za cpu pa da opet probas unlock, neki primerci se otkljucavaju pri vecem naponu od fabricki definisanog br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
nesto kontam da i ako je defektno jezgro moralo bi da da opciju za unlock.vladats koja je revizija tvoje ploce i koja ti je revizija biosa ? ja sam stavio najnoviji od prije dva dana.
CPU: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 GPU: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS RAM: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 HDD:2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 PSU: Cooler Master
@cosuper Realno meni mirise na procesor, ako mozes da ga bocnes u neku drugu am3/am3+ plocu i vidis da li ce ta neka druga da detektuje 4 jezgro resio si misteriju do cega je.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
da revizija 2 nema mogucnost otkljucavanja procesora.. po meni to je bez veze da sam znao ne bi je ni kupovao.. jedino ako u buducnosti ne izbace bios sa opcijom otkljucavanja
CPU: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 GPU: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS RAM: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 HDD:2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 PSU: Cooler Master
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: da revizija 2 nema mogucnost otkljucavanja procesora.. po meni to je bez veze da sam znao ne bi je ni kupovao.. jedino ako u buducnosti ne izbace bios sa opcijom otkljucavanj :: :: CPU: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V :: GPU: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU :: RAM: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR :: MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2. :: HDD:2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID :: PSU: Cooler Maste :: ::
Nema unlock??? Auu kakav fail za Asus, jos kao revizija 2.0 kad ono revizija FAIL. Prva Sabertooth je imala unlock kao i ostatak Asusovih ploca, gle sad ovo... br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
ispalio sam se malo zesce...zna li neko mozda ima li kakav tool da se otkljuca ova zakljucana opcija u biosu..neki bios editor..to su ovi pederi iz asusa zakljucali..
Pa koliko vidim, isti je PCB kao na v1, mozda da probas da spucas stariju verziju, od v1?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: ispalio sam se malo zesce...zna li neko mozda ima li kakav tool da se otkljuca ova zakljucana opcija u biosu..neki bios editor..to su ovi pederi iz asusa zakljucali. :: :: :: CPU: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V :: GPU: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU :: RAM: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR :: MBO: ASUS Sabertooth 990FX R2. :: HDD:2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID :: PSU: Cooler Maste :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.