Ako vam nije frka da bacite vasu procenu za komponente pa ako ima zainteresovanih pcberzasa mogu i da se jave :) Nemojte da me odmah pljujete kako hocu na ovaj nacin da prodam, vec sam se stvarno pogubio sa cenama.
q9550,E0 stepping Gigabyte EP45-DS3L 2x2GB OCZ Gold na 1066Mhz garancija jos godinu dana (trebalo bi, moram da proverim)
btw, da li je intel i3-3225 solidan izbor za igre. Potreban mi je za hackintosh (zbog integrisane grafe) a ne bih da prodajom spadnem s konja na magarca. Rekao bih da su tu negde sto se tice gejminga.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ako vam nije frka da bacite vasu procenu za komponente pa ako ima zainteresovanih pcberzasa mogu i da se jave :) Nemojte da me odmah pljujete kako hocu na ovaj nacin da prodam, vec sam se stvarno pogubio sa cenama. :: :: q9550,E0 steppin :: Gigabyte EP45-DS3 :: 2x2GB OCZ Gold na 1066Mh :: garancija jos godinu dana (trebalo bi, moram da proverim :: :: btw, da li je intel i3-3225 solidan izbor za igre. Potreban mi je za hackintosh (zbog integrisane grafe) a ne bih da prodajom spadnem s konja na magarca. Rekao bih da su tu negde sto se tice gejminga.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.