drugar mi doneo neki stariji komp mb ms kt 4 cpu sempron 3200 napajanje je zveknulo nece da startuje komp ali iz buzera dolazi neki zvuk kao nako blago pistanje kada sam stavio drugo napajanje (blyberry 550w) ispravno 100% i mislim dovoljno jako za ovu stariju konfu kompstartuje i u postu kaze verziju biosa cpu-a i checking nvram update ok tu stane i ne mogu ni do biosa da dodjem niti se nesto desava (30-45 min) probao sam sa drugom memorijom provereno ispravnom isto i grafickom ,,, nista kada izvadim memoriju buzer se javlja (isti postupak i sa grafickom) neznam sta bih jos mogao da probam zaboravio sam da kazem da sam i resetovao bios alko neko ima neku ideju sta bi jos moglo da se pokusa(ploca ide u vecna lovista) greota tek je 8 god u cvetu mladosti
reset biosa odradjen nije pomogao problem resen NE MOGU DA VERUJEM KOJA GLUPOST naime ja sam probao plocu sa najosnovnijim uredjajima ali su ata kablovi ostali u hdd i optici bez napajanja i kada sam ih stavio iscekirao je sve i ok iskreno nisam znao da ce ta glupost da me zeza Mislio sam da mora da prodje post i da udje i bios ili prijavi da nema os i kaze ono klasicno da nije nasao dll fajl(ili slicno) i da trazi restart ovo je reseno ali imam jos jedan problem koji naznam da resim cekira c particiju prilikom dizanja Sta treba da uradim da ga iskljucim os je xp zamalo da zaboravim hvala na odgovorima
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.