juce sam probao ati 6850, izgleda je keleraba slabasna za ati 6850, racunam da je neko probao vise grafickih pa mi treba preporuka sta odgovara ovom celeronu a da se jadnicak ne gushi? znaci budzet bih ogranicio na oko 100 evra...
za sad mi HD 7770 deluje kao ok predlog, koliko je HD 7770 slabija od 6850 ? I ima li nvidia nesto valjano u cenovnom rangu HD 7770 ?
Meni sutra stize MSI 7770 pa sacekaj javljam kako radi
Za Nvidiu ne znam da li ima u tom rangu za te pare
koliko sam gledao na YT HD7770 gura sve igre na high u Hd rezoluciji bez AA oko 30 FPS :: :: juce sam probao ati 6850, izgleda je keleraba slabasna za ati 6850, racunam da je neko probao vise grafickih pa mi treba preporuka sta odgovara ovom celeronu a da se jadnicak ne gushi :: znaci budzet bih ogranicio na oko 100 evra.. :: :: za sad mi HD 7770 deluje kao ok predlog, koliko je HD 7770 slabija od 6850 ? I ima li nvidia nesto valjano u cenovnom rangu HD 7770 :: ::
Licno, graficku kartu nikad nisam platio vishe od 150e, znaci neki maximum je 150e jer povremeno odigram igru, zapravo igram odredjene naslove tipa: Assassin`s Creed, batman,iamalive,fear,laru... godisnje predjem desetak novih naslova i to je to...
g530 ostaje kod mene do izlaska novog ceda iz intela znaci malo duze a ne bih da bacam pare na grafiku ukoliko g530 nije u stanju da se izbori sa novim gpu kako treba...
:: Stavi koju ti dozvoljava budžet. Taj procesor radi 200% njegove cene :: :: ::
Kakav je OC potencijal tom procesoru? Ako možeš da odvojiš 18 evra za TX3 Evo ili TT Contac 21 lako ćeš moći da ga overclockuješ da bi izdržao novije grafike, samo je pitanje da li je moguće. __________________ Scourge of PCBerza
Ipak treba malo veći takt da bi izvukao maksimum iz 6850, 2,4 je malo, oc bi ga slavno izvadio al jebiga ne može. Ne znam kako bi se složio sa 7770, karta je malčice slabija od 6850 tako da ne verujem da je značajno skromnijih prohteva što se tiče procesora, verovatno bi ti tu sa 100% iskorišćenja legle samo 6770 ili 7750.
ok, cekam, sta si od hd7770 narucio ? koja je konfiguracija ploca+cpu?
svidja mi se ovaj broj 777 .)
:: Slabija je ovolik :: http://www.hwcompare.com/11925/radeon-hd-6850-vs-radeon-hd-7770 :: :: Meni sutra stize MSI 7770 pa sacekaj javljam kako rad :: :: Za Nvidiu ne znam da li ima u tom rangu za te par :: :: koliko sam gledao na YT HD7770 gura sve igre na high u Hd rezoluciji bez AA oko 30 FP :: :: :: :: juce sam probao ati 6850, izgleda je keleraba slabasna za ati 6850, racunam da je neko probao vise grafickih pa mi treba preporuka sta odgovara ovom celeronu a da se jadnicak ne gushi :: :: znaci budzet bih ogranicio na oko 100 evra.. :: :: :: :: za sad mi HD 7770 deluje kao ok predlog, koliko je HD 7770 slabija od 6850 ? I ima li nvidia nesto valjano u cenovnom rangu HD 7770 :: :: :: ::
CPU Phenom II 955 BE MB Budjava ASUS M4N68T-M,mada ona i nije toliko bitna Jedino mi se ne svidja kod ove karte sto nema CF,jer bi mogla jos jedna na neku bolju plocu koliko vidim bas rade duplo brze u CF
ne bih znao da li ti maticna podrzava PCI Express 3.0 , nadam se da ce sve proci ok posto su kartice kompatibilne sa starijim standardom....javi utiske obavezno... Poz
:: AMD Radeon 7770 MSI 1GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/128bit/R7770-PMD1GD :: :: CPU Phenom II 955 B :: MB Budjava ASUS M4N68T-M,mada ona i nije toliko bitn :: Jedino mi se ne svidja kod ove karte sto nema CF,jer bi mogla jos jedna na neku bolju plocu koliko vidim bas rade duplo brze u C :: :: ::
iskreno i ne ocekujem da radi kao na bivsem i5 2500k ,) ipak, ovo je jeftina ploca+cpu , ne mora to niko da mi kaze.) gledao sam sto jeftinije da prodjem tako da sam uzeo polovnu gtx460...
:: Sad ce da ti se javi par njih i da ti kaze kako tebi to mozda deluje ok :: ali ustvari nije ok i ne moze ta grafika da radi lepo na tom procesoru :: :: Nek te sluzi dugi i u zdravlju :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.