Za AMD (ovce) i entuzijaste. Nova ploca je konacno posle nedelju dana stigla. Nakon montiranja ja i gliga79 odradili smo OC u skladu sa mogucnostima HW-a. Stabilan OC za procesor (Phenom II 955 BE, CM TX3) prikazan je na linku: http://www.dodaj.rs/f/y/wN/48P5fv1y/2.jpg
S` obzirom na vazdusni hladnjak od 10EU OC je vise nego dobar. Ploca je hladna i sa boljim hladjenjem verovatno moze da izvuce maksimum iz procesora za 24/7. Naponska 8+2 i kvalitetne komponente (Military class) ulivaju sigurnost. Masivan hladnjak preko mosfetova omogucava kvalitetno hladjenje a verovatno i duzi vek trajanja sto je za cenu od 60EU vise nego povoljno.
Koliko sam upoznat, ta ploca ima Nikon mosfete, koji se poprilicno greju i nisu otorni na to. Samo pazljivo, iako ima hladjenje, ti fetovi su veoma problematicni.
Inace, ok ploca za te pare, iako mi PCB izgleda odvratno. :D
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Za AMD (ovce) i entuzijaste :: Nova ploca je konacno posle nedelju dana stigla :: Nakon montiranja ja i gliga79 odradili smo OC u skladu sa mogucnostima HW-a :: Stabilan OC za procesor (Phenom II 955 BE, CM TX3) prikazan je na linku: http://www.dodaj.rs/f/y/wN/48P5fv1y/2.jpg :: :: S` obzirom na vazdusni hladnjak od 10EU OC je vise nego dobar :: Ploca je hladna i sa boljim hladjenjem verovatno moze da izvuce maksimum iz procesora za 24/7 :: Naponska 8+2 i kvalitetne komponente (Military class) ulivaju sigurnost :: Masivan hladnjak preko mosfetova omogucava kvalitetno hladjenje a verovatno i duzi vek trajanja sto je za cenu od 60EU vise nego povoljno :: :: Preporuka za korisnike sa manjim budzetom
Ima Dr.mos fetove, nisam upoznat sa Nikon -om? Zasto su problematicni i kako se to odrazava? PCB je sasvim ok, U kom smislu je odvratan? Verovatno je ova Msi Motherboard `mis` za tvoju bivsu `Asus`
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Koliko sam upoznat, ta ploca ima Nikon mosfete, koji se poprilicno greju i nisu otorni na to. Samo pazljivo, iako ima hladjenje, ti fetovi su veoma problematicni :: :: Inace, ok ploca za te pare, iako mi PCB izgleda odvratno. : :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Za AMD (ovce) i entuzijaste :: :: Nova ploca je konacno posle nedelju dana stigla :: :: Nakon montiranja ja i gliga79 odradili smo OC u skladu sa mogucnostima HW-a :: :: Stabilan OC za procesor (Phenom II 955 BE, CM TX3) prikazan je na linku: http://www.dodaj.rs/f/y/wN/48P5fv1y/2.jpg :: :: :: :: S` obzirom na vazdusni hladnjak od 10EU OC je vise nego dobar :: :: Ploca je hladna i sa boljim hladjenjem verovatno moze da izvuce maksimum iz procesora za 24/7 :: :: Naponska 8+2 i kvalitetne komponente (Military class) ulivaju sigurnost :: :: Masivan hladnjak preko mosfetova omogucava kvalitetno hladjenje a verovatno i duzi vek trajanja sto je za cenu od 60EU vise nego povoljno :: :: :: :: Preporuka za korisnike sa manjim budzetom
Nikon obicno ide na Gainward graficke i MSI i poneke Asus ploce.
Dosta se greju, cesto ne rade. To je manje-vise ono bitno u vezi sa njima.
A kako se odrazava... Pretpostavljam da si video kako izgleda kada se mosfet na naponskoj sekciji za cpu `zapali`, tako da ti je to otprilike odgovor.
Ovo u vezi sa PCB-om nema veze ni sa cime, sem sa mojim subjektivnim misljenjem, da su MSI ploce veoma ruzne. If you get me.
Za onog mog Asusa, ta ploca je babaroga... : )
:: Ima Dr.mos fetove, nisam upoznat sa Nikon -om :: Zasto su problematicni i kako se to odrazava :: PCB je sasvim ok, U kom smislu je odvratan :: Verovatno je ova Msi Motherboard `mis` za tvoju bivsu `Asus` :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Koliko sam upoznat, ta ploca ima Nikon mosfete, koji se poprilicno greju i nisu otorni na to. Samo pazljivo, iako ima hladjenje, ti fetovi su veoma problematicni :: :: :: :: Inace, ok ploca za te pare, iako mi PCB izgleda odvratno. : :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Za AMD (ovce) i entuzijaste :: :: :: Nova ploca je konacno posle nedelju dana stigla :: :: :: Nakon montiranja ja i gliga79 odradili smo OC u skladu sa mogucnostima HW-a :: :: :: Stabilan OC za procesor (Phenom II 955 BE, CM TX3) prikazan je na linku: http://www.dodaj.rs/f/y/wN/48P5fv1y/2.jpg :: :: :: :: :: :: S` obzirom na vazdusni hladnjak od 10EU OC je vise nego dobar :: :: :: Ploca je hladna i sa boljim hladjenjem verovatno moze da izvuce maksimum iz procesora za 24/7 :: :: :: Naponska 8+2 i kvalitetne komponente (Military class) ulivaju sigurnost :: :: :: Masivan hladnjak preko mosfetova omogucava kvalitetno hladjenje a verovatno i duzi vek trajanja sto je za cenu od 60EU vise nego povoljno :: :: :: :: :: :: Preporuka za korisnike sa manjim budzetom
@f0rever Ploca je ovaj oc izgurala bez nekog posebnog grejanja nije prelazila 35 stepeni.Sto se tice PCB-a ova uopste nije ruzna bar meni uostalom sve je to isti djavo samo u drugoj boji .
Ma odlicna je to ploca, ne verujem da ce biti ikakvih problemaw.
Booja PCB-a je lepa, ne dopada mi se font kojim su ispisane oznake, i ova boja kojom je bojen DIMM i PCI-E slot.
:: @De :: Hvala koleza :: :: @f0reve :: Ploca je ovaj oc izgurala bez nekog posebnog grejanja nije prelazila 35 stepeni.Sto se tice PCB-a ova uopste nije ruzna bar meni uostalom sve je to isti djavo samo u drugoj boji .
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.