Bio sam na HP sajtu i nisam uspeo da je nadjem. Cukajuci u Google nista pametno nisam nasao... Treba mi audio drajver. Dal je neko voljan da mi pomogne, ja vise nisam pametan.
You must install Microsoft Windows XP Service Pack 2 on the system before installing these drivers. You must install Microsoft Universal Audio Architecture High Definition Audio bus driver on the system before installing these drivers.
Tamo na HP-u isto nude verziju 1.92 kao i na ECS sajtu.
Inace HP sajt se ne pretrazuje po nazivu ploce, vec ako koristis ceo HP komp onda po njegovom modelu . HP je ovu plocu stavljao u vise modela, jedan od njih je HP Pavilion Media Center TV m7571a Desktop PC , pa sajt pretrazuj po tom modelu.
da ne otvaram novu temu: treba mi drajver za asus karticu za win7 ali: win7 je ne prepoznaje aja ne znam koja je kako to da vidim,neki program i slicno?
Izvinjavam se. U pitanju je asusova tv kartica sa teleteksom stara nekih 3 godine. Papire od nje sam izgubio kao i kutiju na kojima je pisalo tacan njen model. Inace radila je na xp uz pomoc programa power cinema 4.0 Bzv mi je imam karticu, imam sbb net sa kablovskom a nemam tv u stanu, pa ne mogu ni tv da gledam a imam karticu koja eto samo stoji u kompu.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.