Јака ми је то кућа, која даје само трогодишњу гаранцију. Наши ИТ продавци дају петогодишњу гаранцију за многе производе а ЛГ на машине за веш десетогодишњу!
Да је то нека фирма (сведочио сам да није, јелте) гаранција би била или дужа или доживотна, барем према хвалама Евгабандита. С друге стране, увек ћу пре да купим нејеврејски производ попут Асуса, неголи чистокрвну јеврејску плочу ЕВГА. Довољно је погледати пар имена и презимена у понуђеном клипу, па се уверити да је то јеврејски производ који није намењен `гојама`.
Da da dozivotna, jel da. Registruj se pa plati 20$ za 5 godina i 40$ za 10 godina. Da li je iko od vas i video HW sa garancijom od 10 godina, ja jesam evo mi ga u kompu.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)
Што бих се регистровао и плаћао нешто што би врхунска фирма требало сама да даје? Рекох, ЛГ И Самсунг дају ДЕСЕТОГОДИШЊУ гаранцију на производе који се свакодневно употребљавају, хабају, а ЕВГА ми тражи да доплатим гаранцију да бих евентуално уживао у сигурности.
И даље тврдим да је то најружнија плоча коју сам икада видео. Изгледа као да ју је неко ударио мокром чарапом по глави. Онако црно-црвена, права демонска плоча.
Ploča razbija koliko je dobra...odličan izbor. Inače pasivan hladnjak na naponskoj je evoluirana verzija onih koje su koristili na X58 platformi, jednostavno odrađeno sa stilom, u duhu tradicije, elegancije i kvaliteta, što vrhunski brendovi poput ......... nisu uspeli da održe, već su kao čergari lutali tražeći estetski bolje rešenje i na kraju završili sa današnjom ponudom. :P
@Voanerges aka Milivoje
Evo, pogledaj, ima još `ružnih` ploča koje nisi video:
Ja sam reko vicem celoj ekipi PIVO ako on stavi slike svog kompa. ALi svog a ne necijeg tudjeg. Cisto da otklonimo sumnje sta lik ima i dali nas smara budalastinama! Ovo je vec 4 put da ga prozivam za to! E samo da te pitam jel te placaju pa toliko pises lepog o njima! Ako te placauju skidam kapu i ja bi ali ako ne nego za Dz onda stvarno mislim da ti hvali neka daska! I mislim da je ovo 20 tema o EVGA za 10 dana!
Niste svesni sta spremaju za 1150 i Haswell. To ce biti do sada nevidjeno i ekstremno kao ovo napajanje sto je bilo ali ce biti skupo. Nemojte da se iznenadite ako nista ne bude bilo na standardnom mestu kao kod drugih ploca.
Jamire idiote Morti je bio kod mene gajbi, kretenu. Sve je video sem NEX1500 to je stiglo kasnije.
Evo ti moj EVGA Product Profil kretencino, to samo crno bela zgadija moze da lupa tako
Ja razumem da covek ne veruje, ali da bude tolika budala da ce neko meni da salje slike i da tih slika nema ukupno 50 na netu koje nisu officijalne od nekog casopisa, daj boze da ima 20 slika, i da su na drugim mestima pod istim mojim nickom isto to sto vi gledate. Za te stvari budalo mozes da ostanes na nasim forumima za to se leti sa drugih foruma posebno kada se zna ko je dobitnik necega i ko moze da postavi slike.
Kao da je Internet toliki da ne moze da se otkuca u slikama i da izlista za pola sata sve slike NEX1500 i stalno posle da dobijas iste i iste u raznim velicinama. Ja znam da to moze laik da ne zna, ali neko ko se sluzi internetom tesko. Pa nije to Obsidian 650D ili H100 pa i tada bi moglo da se nadje. Umesto da je seljoberko otkucao EVGA i otisao da vidi koji su dobitnici za napajanja sam i bez mene i da to ne moze da se dobije dok neko nema njihov HW.
A i ova Z75 SLI je bruka. Steta sto i to nije Z77, ali ajde eto rasporedili su kao, jeftina je, ima sve glavne funkcije, SLI, svi zadovoljni i za 4 way SLI tj SLI Mode x16 na Z77 FTW i ostali manje zahtevni. Jedva cekam da vas vidim na leto sledece kada kazete ne svidjaju mi se, ni meni Lamborgini, lepsi je mercedes masovna seriska proizvodnja. Divno sto cete imati samo to i da kupite sto vam se svidja. Znam ja da kada sam probao 6970 koja je imala 1000 poena vise da nisam dobio nista 2-3 fps i manji mini fps i osecao se gore u igrama. Ali kako ce da mi proda kartu ako ne razdvoji 3D Markom i ne prikaze mi razliku izmedju jedne karte i druge iz iste serije. E pa meni je 24.900 bolje nego 18.000 i 80e mi nije velika razlika za to. Pogotovu kada znam da nivelisu igre sa najacim podesavanjima da 5850 ili 570 linija moze samo godinu ipo do dve da prati to najace.
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone 600W
Morao sam lavabo da sredjujem, znate ono sifon, curi voda i to.
Mislim, gledam cene u vodoinstalaterskoj radnji po svetu i kod nas, trazim samo najkvalitetnije za moje kupatilo, crevo ali da bude onako lepo kad pustis vodu da ti prosto tece sreca venama i da dobijes erekciju gledajuci i slusajuci kako curi voda kroz njega, zato sam uzeo providno, pa ga sleovao...
A i wc solja mi se zapusila... Eeee Srbi Srbi, kakve wc solje imaju ljudi
jao da nemam posla preko glave i da me to ne smara ceo dan bi sedeo i sve teme koje se pojave istrolovao sa po 10 poruka itd da upropastim svima teme....dok se neki muderator ili sl. ne pojavi da banuje kretena koji se vraca svaki put
zar je tesko svaki put kad se skot pojavi zalepiti bananu i cao osim ako im wlada ne odrzava popularnost foruma (ionako vec poluraspalog)
Da sam samo ja video moj komp nego jos ljudi sa Berze. Ali i da nisu. Jbt sta bi dao da imam sada ovako 2xGTX680 Classified sada odmah i ne jednu nego dve i da svi mislite da ih nemam, kao za ovo.
meni si obecao kaficu kad dobijes opremu i nisi ispostovao, to necu da ti oprostim :P
:: Da sam samo ja video moj komp nego jos ljudi sa Berze :: Ali i da nisu. Jbt sta bi dao da imam sada ovako 2xGTX680 Classified sada odmah i ne jednu nego dve i da svi mislite da ih nemam, kao za ovo. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.