poz ljudi.Komp iz potpisa...otišao thuban a došao fx6100 koji okreće vent a grafika pojačava i smanjuje obrtaje.ekran crn.resetovao cmos i ništa.poslednji bios stavljen pre neki dan,znam da neće bez toga.zna li ko šta?
AMD Phenom x6 1055t Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Mac OsX Snow Leopard 10.6.8
Realno je da je gigashit govance, kad god sam imao problema sa nekom plocom, ili komsija ili drug, uvek je to bio gigashit u pitanju, jednom je to bio msi i jednom asus.
Moralo bi resetovanje CMOS da pomogne... Barem je taka okod mene kada je crn ekran i graficka samo pojacava i smanjuje obrtaje (imam Gigabyte 990FX-UD3).
Takodje nisam imao problema sa flashovanjem biosa putem Q-FLASH-a preko usb-a, stavljam uvek najnoviji bios za moju plocu (GA 990FX UD3)
:: poz ljudi.Komp iz potpisa...otišao thuban a došao fx6100 koji okreće vent a grafika pojačava i smanjuje obrtaje.ekran crn.resetovao cmos i ništa.poslednji bios stavljen pre neki dan,znam da neće bez toga.zna li ko šta :: :: AMD Phenom x6 1055 :: Gigabyte ga990xa ud :: 2x2gb ddr3 kingston hyper :: Gainword Gtx 260 core 21 :: Lc power pro line 500 :: SSD Samsung 830 64gb :: Logitech G 10 :: Steel Series Sense :: Dell U2312H :: Mac OsX Snow Leopard 10.6. ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.