Sta ste se odmah okomili na dOWLA clasified eVGA bandita????Nije on covek kriv sto voli eVGA napajanje od 2 kw,kolika je moja termo pec,ili mobo od 600€.nego me zao coveka nema aparat da sve to slika,evo dowla baci adresu na pm,ja ti saljem jedan imam viska
:: :: :: :: Sta ste se odmah okomili na dOWLA clasified eVGA bandita????Nije on covek kriv sto voli eVGA napajanje od 2 kw,kolika je moja termo pec,ili mobo od 600€.nego me zao coveka nema aparat da sve to slika,evo dowla baci adresu na pm,ja ti saljem jedan imam viska :: :: Jel vi Srbi ste bas cudan narod...
Ne bi bilo lose da se postavi opcija za spram ili tako nesto. Tipa ako je neki lik napast da ga jednostavno sami useri blokiraju ili tako nesto kao na you tube komentarima kada se komentar skloni ili sakrije. Ali opet je sve do nas. Da mi ne padamo na provokacije ili jednostavno da ih ignorisemo ne ulazimo u raspravu ne bi oni ni pisali. Od ludaka se covek samo treba drzati podalje jer ih je previse na ovom svetu da bi smo ih smirili bilo psihicki ili fizicki,Ignorisanje je prava stvar.
:: Posto me odredjene teme i likovi sa xxx naloga smaraju otvaranjem jedno te istih tema pitanje je sledece :: :: da li postoji opcija za Ignore listu na pcberzi i kako se koristi?
upravo kupih cetiri metalne cevi 4x4cm-6m, imam josh neke gvozdjurije, tu su i guta ploce 15tak komada - valjda se tako zovu + razni srafovi, ekseri+majstor da sve to zavari, pokrije itd....Inace pokrivam ravan krov 4x4m... e jbg potrosih za jedno dva para dobrih dominatora - da ne kazem od ove godine potrosih par stotina necijih dominatora....
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: upravo kupih cetiri metalne cevi 4x4cm-6m, imam josh neke gvozdjurije, tu su i guta ploce 15tak komada - valjda se tako zovu + razni srafovi, ekseri+majstor da sve to zavari, pokrije itd....Inace pokrivam ravan krov 4x4m.. :: e jbg potrosih za jedno dva para dobrih dominatora - da ne kazem od ove godine potrosih par stotina necijih dominatora... ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.