imam problema sa ovom legendardnom plocom. naime ploca je radila kod mene dosta godina bez ikakvih problema pa sam je zamenio boljom. juce sam je izvadio iz budzaka i upalio. iznenadio sam se kada sam sve ubo i upalio iz prve :) podesio bios, resetovao i ugasio je. danas je opet sastavim vidim da su podesavanja u biosu resetovana. ok, pomislim do baterije je. iskopam neku, premerim multimetrom 3.03V ubodem, podesim bios, ugasim komp , opet isto. flesujem bios, podesim, ugasim, upalim, opet isto. u cemu je problem? znam da je plocu pregazilo vreme, ali za mene ima sentimentalnu vrednost. na njoj sam terao celerona D 2.13 na 3.6 stabilno tri godine :) eh, to su bila vremena...
setio sam se da imam bateriju u novom daljincu za dslr i stavio sam je u plocu i radi. WOOOOOHOOOO!!! mojoj sreci nema kraja. sta sam joj ranije sve radio, znao sam da ne moze tako lako da umre
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.