Coban kada se napije pogotovu sa 1L zestine svasta rade...tako smo i mi posle beskonacnog ludovanja krenuvsi kuci uzeli 4 reklamne stolice koka kole i poneli u bunkeru* da znam cobani` i tako nas iscima interventna i napise na prijavu...stolice su uzeli i navodno napisali krivicnu prijavu....e sad posto covek cije su stolice iz lokala kaze da ga iste ne zanimaju i da mu nepada na pamet da nas tuzi ili slicno cak sta vise se covek smeje neveruje da ima takvih budala zanima me da li moze Javni tuzilac za tako nesto sitno potegne krivicnu posto te stolice ne vrede vise od 5-6 hiljada a gazda nece da se prikljuci tuzbi i slicno?!
P.S. Nikada nemojte da mesate Jack D. i vise vrsta rakije nece da bude dobro . . .
kolko mi je poznato prijava (po automatizmu) ide za vrednost vecu od 15000 din za manji iznos mora da vas licno tuzi osteceno lice. Najvise sto mogu da vas rebnu je 3-5 hilada za remecenje javnog reda i mira ili sl. Jedino ako se niste k*rcili i svadjali sa pripadnicima zakona, e onda mogu da vas napakuju malo vise
Ma jok, ne verujem da ce vas krivicno goniti, pogotovo sto osteceni nije podigao optuznicu protiv vas, a u pitanju je laksa kradja. Ovo sve vazi ako do sada niste pravili pizda. tj. da niste osudjivani, odnosno poznati policiji. Najvise sto moze javni tuzilac je da vam da neku uslovnu, mozda 6m. do godinu i ciaos. Ne bi bilo losa da ako se ima malo para, angazuje neki advokat...i resice vas teske robije:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
To je neko moje misljenje. Mada, ima tu milion stvari i trebalo bi svaki detalj da izneses da bi neko mogao malo bolje da sagleda sta i kako...Zato kazem, da ne bi bilo lose da angazujete advokata da vam to resi uz najmanju mogucu kaznu koja je predvidjena za to delo, odnosno za koje delo/a cete odgovarati, a ako niste dobri i pojavite se pred Sudijom pijani kao letve, mogu vam svasta nakalemiti....:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ma kakav Vozdovac u Valjevu . . . Nije da nismo imali krivicnih za koje smo i osudjivani ali tada smo pravili pizdarije ali ovo sad je po meni takva glupost da je to show! Kakva uslovna vec imam 3 meseca kucnog pritvora :) ili ti 3 meseca godisnjeg odmora samo mogu da me prebace u redovan tvorza 1 god ili vise . . . Nije mi jasno neko kaze nemogu vam nista jer vas niko negoni a Javni tuzilac nema vrednost e sad kurac i Javni i vrednost . . . Imam odlicnog advokata ali posle cuda u kojima me branio postali smo i kucni prijatelji,sramota me i da mu kazem za ovo cudo . . . A 3 metra kuce sam dobio zbog buxne ali drugi put 1 put novcano 2 put kurac . . .Jedino lepo od svega toga jeste sto su me kuci u krevetu sacekale i bivsa i sadasnja :))) i uspele su da me istrezne vise nego ovi u supu . . .
(1) Ko učini sitnu krađu, utaju ili prevaru, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.
(2) Krađa, utaja i prevara smatraju se sitnom, ako vrednost ukradene ili utajene stvari, odnosno šteta prouzrokovana prevarom ne prelazi iznos od petnaest hiljada dinara, a učinilac je išao za tim da pribavi malu imovinsku korist, odnosno da prouzrokuje malu štetu.
(3) Za delo iz stava 1. ovog člana, ako je izvršeno na štetu privatne imovine, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi.
Posto teorije nema da to vredi vise od par hiljada (?) nema sta da se brines. Pasce prekrsajna prijava eventualno,a za to vec mozete sudiji u prekrsajnom sudu da slozite pricu kako niste bili pri sebi i dace vam najblazu kaznu jer je osteceni u principu nezainteresovan za privatnu tuzbu i dalji tok postupka. Tako da relax :)
Po mom misljenju, ne treba vam cak ni advokat, ali nikad nije lose da se sa nekim konsultujete kad vam stigne prijava i kad vidite za sta vas tacno terete. **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
E mozda je najjednostavnije da odete do gazde kafica i da se dogovorite da on da izjavu kako vam je poklonio po stolicu :-) bila je to neka shala, bla bla bla i on vama poklonio stolicu a vi malo popili i poneli... Ako on potvrdi tu prichu onda jednostavno to nije ni sitna kradja nego... nishta! Shta, momci nosili stolice kroz grad...pa jel to ne sme? :-) Ja bih pre ishao na tu stranu nego da jurim advokata itd....
Ma bio sam kod coveka smejao se,nije moga da veruje da ima i takvih ludaka...popiju pola kafane ustanu i odu sa sve stolicama heheheh Kaze da on nece nista nas teretiti da ga stolice i nezanimaju ionako ih je dobio od koka kole kako kaze. . . . .
Prvi put sam pomislio da se vlasnik smejao pandurima, jer jure stolice. A sada, kad si lepo napisao, on se smejao vama, koji mislite da mozete da iznosite inventar iz kafica, ako vam se digne - jer mislite da ste (valjda) face u svom kraju. A sad lelecete za pravnicima. Budi faca izadji pred sudiju i reci da ti se svidela stolica, da nisi pitao gazdu da li hoce da ti je pokloni (jer ste face, pa ne pitate nikog nista), uzeo je i odneo (ka) kuci. Stani iza onoga sto radis (ako si odrastao). Tvoja dela su pokazatelj tebe.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Ma bio sam kod coveka smejao se,nije moga da veruje da ima i takvih ludaka...popiju pola kafane ustanu i odu sa sve stolicama hehehe :: Kaze da on nece nista nas teretiti da ga stolice i nezanimaju ionako ih je dobio od koka kole kako kaze. . . . .
Kada bi svako stao iza svojih dela gde bi nam bio kraj! Da uzeli smo zato sto smo mnogo velike face pa rekosmo da podignemo rejting jos malo u kraju ehheheh Napili se kao volovi i eto tako bas su mi trebale stolice koje ukupno vrede 3-4 hiljade a u kafani smo ostavili to vece cirka 28.000 din
TO JE BILA CISTA SPRDNJA A NE ZBOG NEKIH LAJKOVA I KOJE PI.KE MATERINE hahahahah A sto bi se cimao oko gluposti kada mogu da ispeglam...daaaaaaa A i pored silnih krivicnih koje sam odgurao za sada bez zatvora sto bi ovde noge lomio . . . I da podrazumeva se da bi na sudu rekao da sam se naljustio sa alkoholom i da nemam pojma sto sam poneo ali jesam nije stvar u tome stajao sam za ozbiljna dela a necu za stolicu hahah Uostalom ako hoce da me cimaju za stolicu vise me i boli uho ali rekoh da pitam lepo mozda neko ima iskustvo ili slicno pa rekoh da vidim nisam nikad imao frku za ovakvu pod pravim i pravnim smislom glupost.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.