Imam 2 modula ddr2 Geil black dragon memorije jedna je izgleda crkla pa se pitam jel mogu da je reklamiram iako pise da ima dozivotnu garanciju ( kupljeno 14. 10. 2009 god. )
Zavisi dokle ti važi garancija prodavca gde si je kupio. Inače kod nas su se prodavale razne stvari za koje je garancija po nekom internom samonahođenju u pojedinim radnjama skraćena sa 5 na samo 1 godinu, konkretno mislim na Corsair i Antec napajanja. Da ne imenujem gde i kod koga...
Kao sto ti odgovorise, LifeTime je samo dokle se memorija proizvodi (zivotni vek proizvoda). Po tome je prakticno bolja garancija od recimo 5 godina Kingstona, jer ces makar izvuci pare. Ali to je nebitno.
Poenta mog javljanja je druga: posto imam istu memoriju, u varijanti 2x2GB na 1066MHz, mene interesuje, koliko ti se grejala memorija? Meni se desilo na ploci da mi je crkao slot memorijski, iako je po svim testovima ukazivalo na gresku memorije. Promeni slotove pa vidi.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ja promenila slot i proradilo, izgleda da si bio u pravu, a vidim meni cudno kako tako dobra memorija pa vec crkla....Black Dragon zakon bre :))) Ipak mi radi memorija ....poz streli75
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.