maticna je asus m5a97pro trenutno imam 4 Gb memorije mushkin silverline na 1600Mhz oznake 996946,a video sam u emmiju imaju jedan lep kit od 2x4 gb isto je silverline ali oznake 997002.oba kit-a imaju iste latencije i voltazu i da kazem iz iste su grupe proizvoda.Ono sto ja mislim da je razlika samo u nazivu tj.oznaci po broju.E sad kad bih upario ova 2 (2x2+ 2x4 Gb) oni ce da rade kako treba tj.trebali bi da budu kompatibilni ili ne? I druga stvar da li cu osetiti znacajno povecanje performansi racunara.
Sto se tice performansi to zavisi sta radis sa racunarom. Za igre,multimediju i internet je 4gb. sasvim dovoljno. Za profesionalno koriscenje racunara [ Cad,3DSm....] sto vise rama to bolje.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.