Drugo je prodati,ako trazi 110 e ili vishe kolko se pominje za taj cpu,moze samo da trazi prodati ga nece. Te cene sto si ti rekao su po meni okvirno,nek proba pa nek smanjuje. Realno s`obzirom koliko je star(i koliko je i dalje super cpu)80e ako izvuce nek bude srecan.
Sto se tice tog upgrade taj buldi quad core je tezak shit,nek uzme phenom u kombinaciji sa tom plocom i posle je miran za dogledni upgrade.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Evo ako on hoce da ga proda za 80e, hocu ja i da ga kupim za te pare... :)))
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Drugo je prodati,ako trazi 110 e ili vishe kolko se pominje za taj cpu,moze samo da trazi prodati ga nece :: Te cene sto si ti rekao su po meni okvirno,nek proba pa nek smanjuje :: Realno s`obzirom koliko je star(i koliko je i dalje super cpu)80e ako izvuce nek bude srecan :: :: Sto se tice tog upgrade taj buldi quad core je tezak shit,nek uzme phenom u kombinaciji sa tom plocom i posle je miran za dogledni upgrade :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Taj q9550 je je slabiji recimo od phenom II x4 procesora.Koje mozesh nabaviti(ako ih negde iskopash)za 100e.Plus je novo novo+ploce za amd procesore nisu skupe+ddr 3 je smesna cena.
Tebi je to super,jer (ako se secam)imash neki dual core,ovaj bi ti legao ko prstom u dupe.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
A taj procesor nije slabiji od Phenom II x4. Ne znam odakle ti to, al` haj`. :D
Klok za klok taj CPU lepo brise patos sa P II x4.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Taj q9550 je je slabiji recimo od phenom II x4 procesora.Koje mozesh nabaviti(ako ih negde iskopash)za 100e.Plus je novo novo+ploce za amd procesore nisu skupe+ddr 3 je smesna cena :: :: Tebi je to super,jer (ako se secam)imash neki dual core,ovaj bi ti legao ko prstom u dupe :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
:: A to odakle mi,imash ovde test :: :: Sve u svemu,ko da 100e za to,po meni je budala,ali teska :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Mislim da si se zajebo malo sto se phenoma tice, ja sam imao Q6600 pa onda Phenoma 965BE klok za klokom nije mi nesto bio brzi od Q6600! Jedino sto je ovaj iso na 3.9GHz stabilno a Q6600 na 3,6GHz, a Q9550 je bio ekskluziva svojevremeno i iso ja na 4.0GHz tako da ga ja ne bih u ovom slucaju menjao sza AMD-a nikako!!! A sto se tice procesora skoro sam imao dva kom Q9400 i Q9450 jedan je otiso za 100 a drugi za 110e
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.