Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
da li ima nesto ovako kod nas
STRANA 1 OD 1
temp da li ima nesto ovako kod nas 05.08.2012. 00:19 T46967

status: user
broj poruka: 197
http://www.tomshardware.com/news/ODROID-X-Raspberry-Pi-Quad-Core-Buy-Online,16293.html
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Čekaj malo da ukrademo 05.08.2012. 09:16 #434691

broj poruka: 6645
Pa, nema ni tamo gde si čitao, a kamoli kod nas. Vidiš da se naručuje na jednom jedinom sajtu.
Naravno, sad treba da te ispitujemo da li započinješ vlastitu liniju sklapanja tablet uređaja ili nekih kljaštrih hometeatre pokušaja....jer mi se u potpunosti čini da ne razumeš šta se to nudi i čemu služi.
P.S. Ako sam u krivu, ona pročešljaj forum sa temama o naručivanju i kupovanju on-line iz inostranstva, adresu sajta gde se prodaje već imaš, i to-je-to.

Budale računaju na sreću.

temp Re:Čekaj malo da ukrademo 05.08.2012. 13:21 #434719

Pa nisam mislio bas to ali slicno , elem treba mi nesto slicno tome da bude mobilno i funkcionalno tipa kao tablet za navigaciju ali i kao htpc (bolje reci mobilni nego kucni) a ne mora biti u komadu. 7 ` tac skrin vec imam a pre ovoga sam gledao nesto tipa itx mb sa atomom 525 ili amd e350 a pre toga sam uposlio som4550 ali geode CPU je previse slab za to.

Pisko I sad 05.08.2012. 13:41 #434724

broj poruka: 6645
... mislim da atomi i amd-apu-i (pogotovo oni) predstavljaju jedina prava rešenja. Djaba onom oko 1Ghz, ako treba da potera nešto x86 koda.... bar ja tako razmišljam.

Budale računaju na sreću.

temp pa jeste za x86 05.08.2012. 15:22 #434737

ali da vidim mozda `sendvic` moze da posluzi ovo je manje a lakse ga je i hraniti.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs