mora da se zezash, rekao sam sto povoljnija kombinacija cpu+ploca , trenutno nisam pri novcu da bacam pare na gluposti a i da jesam nikad ne bih kupio ovo sto si predlozio... posto si naveo intel ajd predlozi nesto od intela a da je u rangu onog sto je predlozio nidzo86,,,,......,,,,,___)))
:: Asus Rampage IV Formula 35.00 :: Intel Core i7-3960X 3,30GHz 80.00 ::
Naravno da se zezam. :) Prijatelju za tu cenu mislim da je bolje uzeti amd kombinaciju. Iako sam u iskušenju da tragam sad za nekom odgovarajućom intel kombinacijom, znam da neće biti bolja kupovina od amd-a, i nemam problem da to priznam.
Dakle:
MB AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1.............7.500 CPU AM3 AMD Phenom™ II X4 965,3.40GHz/6MB BOX Black Edition 45nm......12.500
:: mora da se zezash :: rekao sam sto povoljnija kombinacija cpu+ploca , trenutno nisam pri novcu da bacam pare na gluposti a i da jesam nikad ne bih kupio ovo sto si predlozio.. :: posto si naveo intel ajd predlozi nesto od intela a da je u rangu onog sto je predlozio nidzo86,,,,......,,,,,___)) :: :: :: :: Asus Rampage IV Formula 35.00 :: :: Intel Core i7-3960X 3,30GHz 80.00 :: ::
:: Potrebna preporuka cpu + ploca (ostalo imam) sto povoljnija cenovno a da je u mogucnosti da potera graficke karte cenovnog ranga 200evra.. Isto pitanje, za cpu + ploču mogu dati do 300 evra?
da trenutno imam 300jura uzeo bih sa bench-a - ima oglas za: I5 2500K Box star oko 2 meseca + ASUS P8Z77-V
:: :: :: :: :: Potrebna preporuka cpu + ploca (ostalo imam) sto povoljnija cenovno a da je u mogucnosti da potera graficke karte cenovnog ranga 200evra.. :: Isto pitanje, za cpu + ploču mogu dati do 300 evra?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.